Cele mai bune alternative la Facebook pentru Android

image of

Scandalul Facebook Cambridge Analytica în urma căruia au avut scurgeri de date personale lasă urme pentru rețeaua de socializare.

Chiar dacă au fost utilizatori care au ales să își șteargă contul de Facebook sau să migreze pe alte platforme, rețeaua lui Zuckerberg rămâne în continuare un gigant. Chiar dacă nu doriți să renunțați la contul de Facebook, mai jos veți găsi cinci rețele de socializare care nu trebuie ignorate.

  1. Twitter

    Twitter

    Twitter este o aplicaţie de social networking pentru Android, creată special pentru utilizatorii de microblogging. Permite citirea actualizărilor şi ştirilor publicate de prieteni, precum şi configurarea mesajelor directe, retweets-lor şi a listelor.

  2. Google+

    Google+

    Google + este o aplicaţie de socializare care îţi permite să discuţi pe chat şi să partajezi fotografii folosind dispozitivul Android. Poți să sincronizezi fotografiile din telefon cu un album în Google+, să urmăreşti wall-urile prietenilor (cele mai discutate subiecte, etc.).

  3. Instagram

    Instagram

    Instagram este o aplicatie de social networking care a fost concepută în mod special pentru publicarea și partajarea fotografiilor prin intermediul telefonului mobil. Aplicația îți permite să modifici fotografiile și să aplici filtre, rame personalizate și diferite efecte.

  4. Flickr

    Flickr

    Flickr este o aplicație de partajate a fotografiilor. Aceasta îți permite să partajezi imagini de înaltă rezoluție și să folosești filtre și funcții de editare. Selectează intimitatea fiecărei fotografii și utilizează Flickr geotagging pentru a ști unde ai făcut fotografiile.

  5. Tumblr

    Tumblr

    Creat în mod special pentru bloggerii din lumea întreagă, Tumblr este o aplicaţie de interacţiune socială care aduce nenumărate caracteristici la îndemână utilizatorilor de Android. Aplicaţia îţi permite să trimiţi mesaje, fotografii, videoclipuri, articole, etc.

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…