Top alternative la aplicația Facebook pentru Android: Facebook Lite, Tinfoil

Imagine de la Top alternative la aplicația Facebook pentru Android: Facebook Lite, Tinfoil, Puffin

Există multe motive pentru care ai avea nevoie de o aplicație alternativă la aplicația oficială Facebook pentru dispozitive mobile. S-ar putea să ai probleme cu consumul de date, cu bateria, memoria, iar aplicația completă nu te ajută.

Aici avem câteva alternative la aplicația oficială Facebook, pentru tine și pentru dispozitivul tău Android.

  1. Facebook Lite

    Facebook Lite

    Aplicaţia îţi permite să păstrezi legătura cu toţi prietenii tăi de pe Facebook de pe telefonul mobil şi ocupă puţin spaţiu în memorie, astfel încât funcţionarea sa este mai rapidă şi mai fiabilă. Aplicaţia consumă mai puţine date şi să fie capabilă să lucreze cu conexiuni slabe.

  2. Tinfoil for Facebook

    Tinfoil for Facebook

    În plus față de accesul la Facebook, Tinfoil protejează intimitatea utilizatorului prin prevenirea altora de la vizualizarea istoricul tău. Poți citi mesaje și notificări, actualiza pagina de start, ascunde istoricul de navigare și partaja postări, printre altele.

  3. Metal for Facebook

    Metal for Facebook

    O versiune mai uşoară a aplicaţiei oficiale Facebook, care îţi permite să răsfoieşti şi să discuţi cu mai multă viteză şi fluiditate. Aplicaţia iese în evidenţă prin oferirea unui consum mai mic de date și de memorie RAM, plus prin blocarea anunţurilor enervante din interfaţă.

  4. Friendly for Facebook

    Friendly for Facebook

    Gestionează-ți contul Facebook printr-o aplicație facilă și ușor de utilizat. Aceasta îți permite să filtrezi mesajele după cuvinte cheie, să organizezi postările în funcție de data, să protejezi aplicația cu o parolă și să gestionezi mai multe conturi de Facebook.

  5. Puffin for Facebook

    Puffin for Facebook

    Puffin for Facebook elimină browserul tradițional UI pentru o experiență mai bună pe Facebook. Puffin este util și intuitiv datorită faptului că economisește datele mobile, care sunt afișate pe display, mai ales în cazul rețelelor cu conexiune mai slabă.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram
Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram

Instagram îți permite să organizezi și să salvezi postările preferate folosind funcția Collections. Poți păstra fotografii, clipuri și alte postări într-o ordine clară, împărțindu-le în colecții tematice. În acest articol, vei învăța cum să creezi și să folosești colecțiile p…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…