Cele mai bune 5 alternative la aplicația YouTube: Vimeo, Vidme

Imagine de la Cele mai bune 5 alternative la aplicația YouTube

Cu peste un bilion de utilizatorii și o cantitate uriașă de conținut video, YouTube este cea mai bună destinație pentru muzică, distracție și educație. Majoritatea utilizatoriilor folosesc serviciul prin dispozitivele mobile.

Dacă vrei să îți duci experiența de YouTube la un nou nivel, atunci încearcă aceste aplicații alternative pentru dispozitivele Android, de care cu siguranță te vei bucura.

  1. Vimeo

    Vimeo

    Prin serviciul de partajare video de la Vimeo, utilizatorul poate descoperi, crea și chiar vinde videoclipuri originale online. Versiunea pentru Android include noutăți și opțiuni personalizate, organizate în categorii care includ animații, documentare, modă, muzică și multe altele.

  2. Vidme

    Vidme

    Vidme este o comunitate în creștere pentru creatorii de videoclipuri. Aici poți descoperi videoclipuri noi, poți susține creatorii și te poți abona la conținutul lor. Găsește videoclipuri uimitoare sau crează propriul tău conținut, totul cu Vidme.

  3. Dailymotion

    Dailymotion

    Vizionează videoclipuri relevante pentru tine. Vei găsi muzică, știri și cultură, fiind cel mai bun loc pentru a descoperi videoclipuri pe care chiar vrei să le vizionezi, de la surse de încredere. Poți găsi videoclipuri prin recomandări și urmări oameni, branduri sau canale.

  4. Videoder Video & Music Downloader

    Videoder Video & Music Downloader

    Videoder este un instrument care îți permite să cauți orice videoclip dorești, fie că este pe YouTube, Vimeo sau alte servicii, și să îl salvezi pe dispozitivul tău Android. Poți alege calitatea dorită și formatul videoclipului.

  5. AudioPocket (Alpha)

    AudioPocket (Alpha)

    AudioPocket este o aplicație care îți permite să transformi videoclipurile tale favorite de pe YouTube în conținut audio care este distrubuit direct pe dispozitivul tău. Ascultă orice videoclip dorești, cu ecranul blocat sau deblocat.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram
Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram

Instagram îți permite să organizezi și să salvezi postările preferate folosind funcția Collections. Poți păstra fotografii, clipuri și alte postări într-o ordine clară, împărțindu-le în colecții tematice. În acest articol, vei învăța cum să creezi și să folosești colecțiile p…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…