5 trucuri pentru a profita la maxim de aplicația YouTube pentru Android

Imagine de la 5 trucuri pentru a profita la maxim de aplicația YouTube pentru Android

Cu toții folosim aplicația Youtube atunci când vizionăm clipuri pe telefonul mobil. Însă s-ar putea ca marea majoritate a oamenilor să nu profite din plin de această aplicație, neștiind multe dintre trucurile ei. În acest articol te vom învăța cum să folosești aplicația precum un utilizator expert.

1. Setează o limită pentru datele mobile

Economisește datele mobile activând opțiunea din aplicație. Deschide setările, și selectează secțiunea generală. Sub această vei găsi opțiunea de a limita utilizarea datelor mobile.

2. Vizualizează statistici și informații despre videoclip

Pentru a afla mai multe informații despre videoclip prin opțiunea Enable Stats for Nerd, pe care o vei găsi sub setările generale. Când vei deschide orice videoclip, vei putea accesa opțiunea din butonul de meniu.

3. Schimbă țara sau locația din aplicație

Pentru a vizualiza videoclipuri din anumite țări trebuie să schimbi locația conținutului. Avantajul acestui truc este faptul că poți vizualiza videoclipuri care nu sunt accesibile în țara ta. Pentru a schimba locația, trebuie doar să întri la setările general, unde vei găsi opțiunea de selectare a țării.

4. Modifică calitatea videoclipurilor

Pentru a modifica calitatea de redare, deschide orice clip în aplicație și selectează meniul (cele 3 puncte). De aici vei putea selecta calitatea pe care o dorești.

5. Șterge istoricul de căutare pe YouTube

Pentru a șterge istoricul căutărilor tale, deschide setările aplicație, și intră la secțiunea de Confidențialitate. Aici vei putea șterge tot istoricul de căutări YouTube din telefonul tău Android.

6. Adaugă videoclipuri în playlist

Dacă nu ai timp să vizualizezi videoclipuri, adaugă-le unui playlist pentru mai târziu. Apasă pe iconița =+ și salvează videoclipul pentru mai târziu.

7. Salvează videoclipuri pentru vizualizare offline

Descarcă videoclipurile pe telefonul Android prin opțiunea Offline. Deschide orice videoclip și vei găsi butonul de descărcare sub videoclip. Apasă butonul, selectează calitatea și va începe descărcarea.

8. Vizualizează videoclipuri cu căști VR

Dacă folosești căști VR și vrei să vizualizezi videoclipuri în modul VR, intră în meniul din dreapta sus și selectează opțiunea Cardboard.

9. Vizualizează videoclipuri 360

Pentru a vizualiza videoclipuri în 360 pe Android, trebuie doar să cauți aceste tip de videoclipuri și să le vizualizezi. Poți mișca telefonul pentru a vedea efectul de 360.

10. Controlează notificările YouTube

Deschide setările YouTube și selectează Notificările. De aici poți activa sau dezactiva notificările după plac.

  1. YouTube

    YouTube

    Cu YouTube utilizatorii pot viziona videoclipuri, trailere şi filme, direct de pe dispozitivul lor mobil. Listează cele mai vizionate videoclipuri pe YouTube pe pagina de pornire, furnizează informaţii suplimentare, permite utilizatorilor să vizioneze pe ecranul întreg (cu telefonul plasat orizontal) şi săîmpărtăşească videoclipul cu prietenii prin email.

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…