Învață cum să folosești Google Duo pe Android

Imagine de la Învață cum să folosești Google Duo pe Android

Duo este cea mai nouă aplicație de la Google pentru apelurile video. În loc să se bazeze pe contul sau e-mail-ul Google, aceasta este atașată la numărul tău de telefon, făcând conversațile mai ușoare de efectuat cu contactele deja existente în telefon. Google a lansat Duo pe Google Play și iOS, utilizatorii putând conversa cu orice alt utilizator.

Pentru a începe să folosești aplicația, mai întâi descarcă Google Duo. Deschide aplicația și citește condițile de utilizare. Dacă deții sistem Android 6.0 sau mai nou, va trebui să accepți permisile impuse de aplicație. Următorul pas este să introduci numărul tău de telefon, după care vei primi un mesaj pentru verificare. Uneori aplicația citește codul de verificare singură, în caz contrar îl poți introduce manual.

Pentru a iniția un apel video, selectează persoana cu care dorești să discuți din contacte sau formează numărul care dorești să îl apelezi. Nu uita că numărul trebuie să includă prefixul tării în care suni. Apelul va începe, iar pentru a încheia apelul doar apasă butonul roșu din centrul ecranului.

Atunci când primești un apel în Google Duo, vei vedea o imagine cu apelantul și vei putea răspunde glisând în sus, sau respinge glisând în jos.

Apăsând pe ecran în timpul apelului vei avea acces la mai multe caracteristici. Pentru a pune microfonul pe mut, apasă pe butonul din stânga jos. Pentru a schimba camera în timpul apelului, apasă pe iconița cu camera deaspura butonului de mut. Dacă ești conectat la căști bluetooth, poți schimba cu microfonul intern apăsând butonul din stânga sus.

Poți accesa mai multe setări Google Duo apăsând pe meniu (iconița cu trei puncte) din stânga ecranului, și selectând Settings. Dacă nu vrei ca oamenii să te vadă înainte de accepta apelul, dezactivează Knock Knock. Prin default, limitarea datelor mobile utilizate este activată, iar calitatea video este mai scăzută când nu ai acces la Wi-Fi. Poți schimba această setare tot din setările aplicației.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…