Înapoi la școală: Aplicații folositoare pentru studenți

Imagine de la Înapoi la școală: Aplicații folositoare pentru studenți
Da, se apropie încet și acel moment al anului. E timpul să te întorci la școală, ceea ce înseamnă că nu mai poți pierde zilele jucându-te pe telefon.
Ce poți să faci este să îți pregătești telefonul sau tableta pentru viitoarele sarcini școlare. Am pregătit o listă cu aplicații esențiale care te vor ajuta în acest an să fi în cea mai bună formă academică.
  1. Amazon Kindle

    Amazon Kindle

    Kindle este un cititor de e-book-uri de la Amazon, cu o interfață în limba engleză. Aplicația sincronizează automat cartea între diferite dispozitive, îţi permite să reglezi dimensiunea textului, luminozitatea ecranului şi să citeşti în modul portrait sau landscape.

  2. Google Keep - note și liste

    Google Keep – note și liste

    Google Keep îţi permite captarea cu uşurinţă a ideilor, înregistrării lor și setării de memento-uri. Google Keep suportă acum Android Wear. Creează o listă, înregistrează o notă vocală sau realizează o fotografie şi fă adnotări pe aceasta.

  3. CamScanner -Phone PDF Creator

    CamScanner -Phone PDF Creator

    CamScanner te ajută să scanezi, să salvezi și să colaborezi conținut pe smartphone, tabletă sau chiar computer. Folosește camera pentru a scana lecți, note, cărți de vizită, certificate și multe altele.

  4. Scribd - Read Unlimited Books

    Scribd – Read Unlimited Books

    Scribd îţi converteşte telefonul într-un cititor de cărți electronice, permiţându-ţi să citeşti fişiere PDF şi ePub, precum şi să-ţi ofere acces la o biblioteca virtuală cu milioane de cărţi, reviste, manuale sau benzi desenate. Poate fi sincronizat cu versiunea web a aplicaţiei.

  5. Wikipedia

    Wikipedia

    Wikipedia este o enciclopedie online din domeniul public, care acuma poate fi accesată și direct de pe dispozitivul mobil. Aplicația îţi permite să partajezi şi să salvezi articole pentru a le citi mai târziu, chiar şi când eşti offline.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram
Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram

Instagram îți permite să organizezi și să salvezi postările preferate folosind funcția Collections. Poți păstra fotografii, clipuri și alte postări într-o ordine clară, împărțindu-le în colecții tematice. În acest articol, vei învăța cum să creezi și să folosești colecțiile p…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…