Cele mai bune aplicații din August 2016

La acest final de vară, îți enumerăm cele mai bune aplicații ale lunii, și chiar ale verii.

Fie că acum ai venit din vacanță și urmează să mergi la lucru sau la școală, dă o privire peste această listă și alege ce aplicații vrei să încerci în această toamnă.

  1. Yellow Battery

    Yellow Battery

    Yellow Battery este o aplicație concepută de echipa de dezvoltare Android. Aplicația ajută la optimizarea bateriei pentru a rezista mai mult și extinde durata de viață cu 50%.

  2. Kika Emoji Keyboard - GIF Free

    Kika Emoji Keyboard – GIF Free

    Accesează, o incredibilă varietate de peste 3000 emoticoane şi emoji, corectare automată şi predicţie a cuvintelor. Include un dicţionar în peste 30 de limbi.

  3. Drawing Cartoons 2 (BETA)

    Drawing Cartoons 2 (BETA)

    Foloseşte-ţi imaginaţia pentru a crea o animaţie distractivă. Utilizează meniul şi instrumentele afişate pe ecran pentru a crea animaţia. Poţi selecta sau desena diferite persoanje (Stickman, celebrităţi), decoruri şi teme (ferma, violenţă etc.).

  4. ecran de blocare rece

    ecran de blocare rece

    Blochează-ți ecranul dispozitivului Android cu aceste efecte cool! Alege să îți personalizezi ecranul și să adaugi o imagine cu o minge pokemon, totul în mod gratuit!

  5. Turbo VPN – Unlimited Free VPN

    Turbo VPN – Unlimited Free VPN

    Conectează-te la o reţea VPN (reţea privată virtuală), din care se poate naviga cu o mai mare siguranţă şi poţi avea un acces nerestricţionat la conţinutul din toate ţările. În plus, suportă Wi-Fi, LTE, 3G, etc.

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…

Cum schimbi parola pe Telegram: securizează-ți contul
Cum schimbi parola pe Telegram: securizează-ți contul

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie, dar pentru a te asigura că rămâi în siguranță, este important să îți actualizezi parola periodic. În acest ghid, vei învăța cum să schimbi parola pe Telegram și să-ți protejezi contul împotriva accesului neautorizat. De ce …

Cum să faci TikTok sigur pentru copii
Cum să faci TikTok sigur pentru copii

TikTok este rețeaua de socializare care a cucerit lumea, inclusiv pe cei mai mici membri ai familiei tale! Cu toate acestea, dacă ești părinte, probabil că te întrebi cum poți face această aplicație sigură pentru copilul tău, fără să-i furi bucuria de a explora și de a se exp…

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…