Cele mai bune 5 aplicații cu realitate augmentată precum Pokémon Go

Imagine de la Cele mai bune 5 aplicații cu realitate augmentată precum Pokémon Go
Realitatea augmentată este o modalitate distractivă de a-ți folosi dispozitivul Android. Premisa de bază a realității augmentate este de a suprapune conținutul digital peste obiecte reale folosind hărți, camera și uneori chiar și cerul.

Aplicațiile cu realitate augmentată sunt deasemenea o categorie întreagă pe Google Play. În această listă îți vom prezenta cele mai bune aplicații cu realitate augmentată.

  1. Barcode Scanner

    Barcode Scanner

    Barcode Scanner este una dintre cele mai bune aplicaţii de pe piaţă pentru scanarea / afişarea codurilor de bare. De asemenea, ai posibilitatea de a scana Data Matrix şi QR Codes conţinând adrese URL, informaţii de contact, etc.

  2. Google Goggles

    Google Goggles

    Google Goggles a fost printre primele aplicații cu realitate augmentată. O poți folosi pentru a scana diferite obiecte de artă, locații sau obiecte de consum, iar google va încerca să le identifice. Deasemenea, aplicația poate face traduceri din alte limbi.

  3. Catalogul IKEA

    Catalogul IKEA

    Cu această aplicație, vei putea să cauți diferite obiecte și produse din magazinul Ikea. Dar, una din caracteristicile aplicației este abilitatea de a suprapune mobila într-o cameră pentru a vedea cum arată. Poți deasemenea scana coduri din catalogul fizic pentru a le căuta în aplicație.

  4. Star Walk - Astronomy Guide

    Star Walk – Astronomy Guide

    Învață constelațile cu această aplicații care folosește hărți și GPS. Întreaptă camera telefonului sau a tabletei spre cer, iar aplicația va găsi locația ta și îți va oferi toate informațile despre stelele pe care le vezi. Dacă cauți o stea sau constelație anume, aplicația îți spune cum și când o poți vedea.

  5. Blippar

    Blippar

    Blippar este o aplicație cu scanare de realitate augmentată pentru orice lucru din jurul tău. Scanează orice, de la obiecte, la reviste, la reclame și multe altele, iar aplicația îți va oferi o mulțime de informații noi. 

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram
Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram

Instagram îți permite să organizezi și să salvezi postările preferate folosind funcția Collections. Poți păstra fotografii, clipuri și alte postări într-o ordine clară, împărțindu-le în colecții tematice. În acest articol, vei învăța cum să creezi și să folosești colecțiile p…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…