Cele mai bune aplicații ad blocker pentru Android pe care să le descarci

Reclamele produc o parte importantă a veniturilor dezvoltatorilor de aplicații sau a site-urilor web. Însă de multe ori acestea sunt intruzive, ocupând o (prea) mare parte din ecran. Mai mult, se încarcă greu, simultan, mai ales cele animate, încetinind puterea device-ului de pe care navigăm.

Pentru o experiență plăcută de web surfing, aplicațiile ad blocker sunt esențiale. Acestea recunosc reclamele și blochează accesul la ele, lăsând ecranul curat și ușor de citit. Iată, așadar cinci aplicații adblocker pentru Android.

  1. adAway

    adAway

    adAway este un instrument de securitate mobilă pentru Android care îți blochează reclamele în aplicații sau în browser. Folosește o listă de reclame blocate în 65 de limbi, oprind tot traficul nedorit în serverul lor. Lista de reguli poate fi modificată și local, permițând sau eliminând elementele nedorite din pagină.

  2. Adblock Plus (Samsung Browser)

    Adblock Plus (Samsung Browser)

    Adblock Plus (Samsung Browser) este o aplicație Android destinată blocării reclamelor în browserul Samsung. Îți oferă o experiență plăcută de navigare, eliminând chiar și sistemele de monitorizare sau cookie-urile de tracking fără a afecta restul de conținut.

  3. Block This! - FREE

    Block This! – FREE

    Block This! – FREE este un instrument pentru Android cu care blochezi reclamele. Te scapă în special de reclamele sticky sau de pop-up-urile care nu se mai termină precum și de cele care rulează în loop și te redirecționează de prea multe ori.

  4. AdBlocker Ultimate Browser

    AdBlocker Ultimate Browser

    AdBlocker Ultimate Browser este un browser care crește productivitatea pe Android. Acesta blochează reclamele, anunțurile și tot felul de alte elemente de spam. În acest fel îți permite să navighezi cu ușurință pe site-uri care par infestate cu reclame de cele mai multe ori înșelătoare.

  5. Brave Browser: Fast AdBlock

    Brave Browser: Fast AdBlock

    Brave Browser: Fast AdBlock este un motor de căutare pentru Android cu funcții avansate. Oferă adblocker însă, pe lângă acesta, blochează pop-ups și cookies de urmărire, îți optimizează bateria, te anunță dacă un site este infectat și îți permite să navighezi în mod anonim.

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…