Cele mai bune aplicații Android pentru restaurarea fotografiilor vechi

Tehnologia modernă a transformat complet modul în care interacționăm cu fotografiile vechi și cum le păstrăm amintirile vii. În epoca digitală, avem la dispoziție o gamă largă de aplicații pentru mobil care ne permit să restaurăm, îmbunătățim și colorăm fotografiile vechi, redându-le strălucirea și frumusețea inițială.

De la repararea fotografiilor deteriorate la colorarea celor alb-negru, aceste aplicații folosesc tehnologii avansate pentru a aduce la viață amintirile din trecut.

 1. FixMyPics - Restore Old Photos

  FixMyPics – Restore Old Photos

  Aplicația de fotografie FixMyPics – Restore Old Photos revitalizează fotografiile vechi, oferindu-le o nouă viață. Cu tehnologie avansată, această aplicație repară și îmbunătățește calitatea imaginilor deteriorate, redându-le claritatea și culorile originale.

 2. Evoke - AI Photo Enhancer

  Evoke – AI Photo Enhancer

  Evoke – AI Photo Enhancer este un editor de poze puternic. Acesta utilizează inteligența artificială pentru a optimiza calitatea imaginilor. Aplicația ajustează luminozitatea, contrastul și saturația pentru a face fotografiile mai atrăgătoare și vii.

 3. Face Restore - Colorați fotografii vechi!

  Face Restore – Colorați fotografii vechi!

  Face Restore – Colorați fotografii vechi specializată în colorarea fotografiilor vechi alb-negru și în adăugarea de efecte de pictură. Aplicația folosește tehnici avansate pentru a adăuga culori realiste și a reda detaliile fețelor, redând astfel viață amintirilor din trecut.

 4. Photo Enhancer & Blurry Fixer

  Photo Enhancer & Blurry Fixer

  Photo Enhancer & Blurry Fixer este o aplicație de efecte poze care oferă soluții rapide pentru îmbunătățirea fotografiilor neclare sau de slabă calitate. Photo Enhancer & Blurry Fixer corectează neclaritățile și îmbunătățește detaliile imaginilor, făcându-le mai clare și mai plăcute.

 5. Image Colorizer - Colorize Black and White Photos

  Image Colorizer – Colorize Black and White Photos

  Image Colorizer – Colorize Black and White Photos aduce un suflu nou fotografiilor alb-negru, adăugând culori vibrante și saturație. Aplicația analizează și interpretează scenele pentru a oferi rezultate realiste și impresionante.

 6. Colorize - Color to Old Photos

  Colorize – Color to Old Photos

  Colorize – Color to Old Photos este o aplicație photo enhance care transformă fotografiile vechi alb-negru în imagini colorate pline de viață. Aplicația folosește tehnici avansate pentru a asigura o colorare precisă și naturală, revitalizând amintirile.

 7. Remini - photo enhancer

  Remini – photo enhancer

  Remini – photo enhancer este o aplicație de îmbunătățire a fotografiilor, care folosește inteligența artificială pentru a restaura și îmbunătăți imaginile vechi sau de calitate scăzută. Aplicația redă claritatea și detaliile, transformând fotografiile neclare în opere de artă.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…