Cum creezi stickere generate de AI pe WhatsApp

Ai vrut vreodată să îți condimentezi conversațiile de pe WhatsApp cu stickere distractive și personalizate? Ei bine, acum poți, datorită opțiunii care îți permite să îți creezi propriile stickere folosind AI direct în WhatsApp.

Ce sunt stickerele AI pe WhatsApp?

Stickerele AI de pe WhatsApp sunt o nouă opțiune care îți permite să generezi stickere personalizate bazate pe textul pe care îl introduci. Poți tasta orice cuvânt sau frază, iar AI-ul va crea un sticker care se potrivește cu sensul și starea de spirit a textului tău.

Stickerele AI sunt diferite de stickerele pe care le obții folosind creatorul de stickere al WhatsApp web sau prin alte aplicații de stickere. Stickerele AI sunt personalizate și unice, deoarece sunt create pe loc de un model AI.

Cum să creezi stickere AI pe WhatsApp

Este posibil să fie nevoie să îți actualizezi aplicația WhatsApp dacă folosești o versiune mai veche pentru a accesa caracteristica stickerelor AI. Dacă WhatsApp-ul tău este la zi, iată pașii de urmat pentru a crea un sticker AI pe WhatsApp:

  • Deschide WhatsApp și mergi la chat-ul unde vrei să trimiți un sticker AI.
  • Apasă pe iconița emoji de lângă câmpul de introducere text.
  • Apasă pe iconița sticker.
  • Selectează Create.
  • Introdu textul pe care vrei să îl folosești pentru sticker-ul tău în caseta de text și așteaptă câteva secunde în timp ce AI-ul generează sticker-ul tău.
  • Apasă pe sticker-ul preferat din selecție pentru a-l împărtăși cu contactul sau grupul tău.
  • Poți ajusta descrierea sau apasă pe elipsa verticală > Try again pentru a genera o altă selecție de stickere. Stickerele partajate sunt salvate în zona de stickere și pot fi refolosite.

Crearea de stickere AI pe WhatsApp este o modalitate distractivă și personalizată de a te exprima și de a condimenta conversațiile tale. Poți folosi această caracteristică pentru a face stickere bazate pe interesele tale, hobby-uri, emoții, glume sau orice altceva îți trece prin minte. Grupează-ți creațiile în propriile sticker packs.

Totuși, ar trebui să fii de asemenea atent să nu creezi sau să partajezi stickere inadecvate sau dăunătoare care ar putea ofensa sau răni pe cineva. De asemenea, dacă ești interesat de tehnologia AI, poți să încerci și colecția noastră de aplicații AI cu care să creezi muzică.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare prezentă pe toate platformele fixe și mobile sau direct în browser. Trimite mesaje text, poze, video sau mesaje vocale în mod gratuit. Fă apeluri de voce, apeluri video sau organizează teleconferințe cu familia sau cu prietenii.

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…