Cum faci backup conversațiilor din Telegram pe Android

Păstrarea în siguranță a conversațiilor, fișierelor și imaginilor este esențială pentru mulți dintre noi. Iată câteva metode simple și eficiente pentru a face backup conversațiilor din Telegram:

Backup în cloud-ul Telegram

Telegram oferă o opțiune de backup în cloud.

Mergi la Settings – Chats – Chat Backup și alege Back Up Now. Poți seta o programare pentru backup-uri regulate și poți alege să incluzi și fișiere media.

Exportă conversațiile

Poți să îți exporți conversațiile direct în memoria internă a dispozitivului tău în felul următor: mergi la conversația pe care vrei să o salvezi, apasă pe meniul cu trei puncte și selectează Export Chat. Poți alege să exporți cu sau fără fișiere media și să selectezi dosarul de destinație. Atenție, această metodă nu funcționează pentru a recupera mesajele șterse din Telegram.

Pentru a exporta toate conversațiile, trebuie să intri pe Telegram Desktop. De acolo, intră la profil și apoi la Settings, Advanced și selectează Export Telegram Data. În fereastra următoare bifează datele pe care vrei să le salvezi, precum și formatul, apoi apasă Export.

Folosește o aplicație de backup

Există aplicații terțe disponibile pe AndroidListe sau Google Play specializate în backup-ul chat-urilor și conținutului de pe Telegram. Aceste aplicații îți permit să restaurezi backup-ul ulterior, dacă este necesar.

Cum restaurezi mesajele în Telegram pe un telefon nou

Dacă dorești să restaurezi mesajele de pe Telegram pe Android, se recomandă utilizarea funcției de backup integrate în Telegram. Acest lucru funcționează și când dorești să îți transferi conversația de pe Telegram pe un telefon nou. Urmează pașii de mai jos:

  • Fă un backup al conversației tale de pe Telegram pe telefonul vechi accesând Settings – Chats – Chat Backup și apăsând Back Up Now.
  • Dezinstalează Telegram de pe telefonul vechi și instalează-l pe cel nou.
  • Autentifică-te în Telegram pe telefonul nou cu același număr de telefon și detalii de cont ca pe telefonul vechi.
  • După autentificare, Telegram îți va propune să restaurezi din backup-ul creat anterior. Apasă pe Restore pentru a transfera istoricul conversației pe telefonul nou.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de chat prezentă pe toate platformele mobile. Se poate folosi atât cu aplicații dedicate, cât și în browser ca Telegram Web. Trimite mesaje, fă apeluri sau transferă fișiere. Poți inclusiv să faci bani din Telegram creând canale cu informații interesante.

Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram
Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram

Odată cu creșterea preocupărilor legate de confidențialitate, este esențial să înțelegi cine accesează contul tău și de pe ce dispozitiv. Creșterea securității contului de Telegram este necesară pentru ca datele și conversațiile tale să fie în siguranță. Sesiunile de autentif…

Cum raportezi pe cineva pe Telegram
Cum raportezi pe cineva pe Telegram

Telegram este un serviciu de mesagerie instant folosit de milioane de persoane în întreaga lume. Din păcate, nu toți utilizatorii au intenții bune. Dacă întâlnești pe cineva care încalcă regulile serviciului, este important să știi cum să îl raportezi. În acest articol, îți v…

Cum să dai share ecranului în WhatsApp
Cum să dai share ecranului în WhatsApp

WhatsApp a devenit un mijloc esențial de comunicare pentru miliarde de oameni la nivel global. Meta continuă să îmbunătățească constant acest serviciu pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor. Pentru a facilita ședințele de asistență tehnică și întâlnirile online, …

Cum faci backup conversațiilor din Telegram pe Android
Cum faci backup conversațiilor din Telegram pe Android

Păstrarea în siguranță a conversațiilor, fișierelor și imaginilor este esențială pentru mulți dintre noi. Iată câteva metode simple și eficiente pentru a face backup conversațiilor din Telegram: Backup în cloud-ul Telegram Telegram oferă o opțiune de backup în cloud. Mergi la…

Cum găsești și urmărești canale WhatsApp
Cum găsești și urmărești canale WhatsApp

WhatsApp a devenit mai mult decât o simplă aplicație de comunicare între prieteni și familie. Cu introducerea canalelor, platforma îți oferă acum posibilitatea de a primi actualizări private de la persoane și organizații. Acest ghid te va ajuta să înțelegi cum poți găsi și ur…