Cum găsești și urmărești canale WhatsApp

WhatsApp a devenit mai mult decât o simplă aplicație de comunicare între prieteni și familie. Cu introducerea canalelor, platforma îți oferă acum posibilitatea de a primi actualizări private de la persoane și organizații. Acest ghid te va ajuta să înțelegi cum poți găsi și urmări aceste canale WhatsApp.

Ce sunt canalele de pe WhatsApp?

Canalele WhatsApp sunt un mod de a primi actualizări și informații de la creatorii de conținut, branduri sau organizații, în mod privat, prin adăugarea unui contact fără număr de telefon .

Sunt precum grupurile, însă pe un canal nu poți posta decât dacă ești admin. De asemenea, nu poți reacționa și nu poți vedea restul abonaților la canal.

Cum găsești canale pe WhatsApp

 • Prin QR code: Multe canale își promovează codurile QR prin diferite mijloace, cum ar fi postări pe rețelele de socializare sau pe site-urile lor web. Scanează codul QR folosind aplicația WhatsApp pentru a te abona direct la acel Canal.
 • Căutare directă: Poți căuta numele canalului direct în WhatsApp. Dacă știi deja numele unui canal, introdu-l în bara de căutare și selectează-l din rezultate.
 • Prin recomandări: Unele site-uri oferă liste cu canale populare pe care le poți urmări.

Cum dai follow unui canal

Odată ce ai găsit un canal care te interesează, urmează acești pași pentru a te abona:

 • Apasă pe numele canalului. Ți se va deschide o fereastră nouă cu detalii despre canal.
 • Apasă pe butonul + de lângă numele canalului. Astfel te vei abona la canal și vei începe să primești actualizări și mesaje de la acesta.

Avantajele canalelor WhatsApp

 • Confidențialitate: Spre deosebire de alte platforme, canalele WhatsApp îți permit să urmărești conținut fără a renunța la intimitatea ta. Nu ești nevoit să împărtășești numărul tău de telefon cu canalul.
 • Conținut personalizat: Primești doar actualizările pe care le alegi, ceea ce înseamnă că blochezi mesajele spam.

Canalele WhatsApp reprezintă un pas înainte în evoluția aplicației, oferindu-le utilizatorilor o modalitate mai eficientă și privată de a sta la curent cu ultimele știri și actualizări. Fie că ești un fan al brandurilor, al creatorilor de conținut sau pur și simplu vrei să știi mai multe despre o anumită organizație, canalele sunt soluția perfectă pentru tine.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp este o aplicație instant messenger pentru Android. Comunică direct cu prietenii, colegii sau familia atât individual, cât și în grup. Trimite mesaje, poze, clipuri video sau înregistrări vocale și fă apeluri de grup sau videoconferințe gratuit.

Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram
Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram

Odată cu creșterea preocupărilor legate de confidențialitate, este esențial să înțelegi cine accesează contul tău și de pe ce dispozitiv. Creșterea securității contului de Telegram este necesară pentru ca datele și conversațiile tale să fie în siguranță. Sesiunile de autentif…

Cum raportezi pe cineva pe Telegram
Cum raportezi pe cineva pe Telegram

Telegram este un serviciu de mesagerie instant folosit de milioane de persoane în întreaga lume. Din păcate, nu toți utilizatorii au intenții bune. Dacă întâlnești pe cineva care încalcă regulile serviciului, este important să știi cum să îl raportezi. În acest articol, îți v…

Cum să dai share ecranului în WhatsApp
Cum să dai share ecranului în WhatsApp

WhatsApp a devenit un mijloc esențial de comunicare pentru miliarde de oameni la nivel global. Meta continuă să îmbunătățească constant acest serviciu pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor. Pentru a facilita ședințele de asistență tehnică și întâlnirile online, …

Cum faci backup conversațiilor din Telegram pe Android
Cum faci backup conversațiilor din Telegram pe Android

Păstrarea în siguranță a conversațiilor, fișierelor și imaginilor este esențială pentru mulți dintre noi. Iată câteva metode simple și eficiente pentru a face backup conversațiilor din Telegram: Backup în cloud-ul Telegram Telegram oferă o opțiune de backup în cloud. Mergi la…

Cum găsești și urmărești canale WhatsApp
Cum găsești și urmărești canale WhatsApp

WhatsApp a devenit mai mult decât o simplă aplicație de comunicare între prieteni și familie. Cu introducerea canalelor, platforma îți oferă acum posibilitatea de a primi actualizări private de la persoane și organizații. Acest ghid te va ajuta să înțelegi cum poți găsi și ur…