Cum găsești videoclipurile salvate pe TikTok

Încerci să găsești un videoclip pe care l-ai salvat pe TikTok? Nu ești singurul! Cu milioane de videoclipuri încărcate în fiecare zi, poate fi greu să urmărești tot conținutul care te interesează. Din fericire, există o modalitate ușoară de a accesa videoclipurile preferate și de a te asigura că nu se pierd. În continuare, îți vom arăta cum găsești videoclipurile salvate pe TikTok și de ce este important să le salvezi pentru a rămâne conectat cu comunitatea.

Cum găsești videoclipurile salvate în aplicație

Cea mai simplă modalitate de a vizualiza videoclipurile TikTok salvate este în interiorul aplicației. Această opțiune este disponibilă doar online, însă puteți accesa videoclipurile fără a părăsi TikTok și acestea nu vor avea watermark. Dacă dorești să scoți watermark-ul din clipurile TikTok, ai aici un tutorial.

Urmează acești pași pentru a găsi clipurile salvate:

  • Deschide aplicația TikTok. Va trebui să fii logat pentru a vedea clipurile salvate.
  • Apasă pe imaginea profilului tău din colțul din dreapta jos al ecranului.
  • Apasă simbolul în formă de lacăt, aflata în dreapta detaliilor tale de profil.
  • Acum vei vedea o listă cu toate videoclipurile pe care le-ai salvat pe TikTok. Apasă pe unul dintre videoclipuri pentru a-l mări și viziona la dimensiunea completă.

Tot la profil îți găsești și organizezi clipurile favorite de pe TikTok. Este o metodă bună pentru a analiza trendurile și metodele folosite de alți creatori, mai ales dacă vrei să faci bani din TikTok însă ești la început de drum.

Cum găsești clipurile salvate în galeria telefonului

Clipurile salvate în aplicație sunt stocate în memoria telefonului. Pentru a salva un video, apasă lung pe ecranul telefonului în TikTok și apoi selectează Save video. Așteaptă să se descarce, progresul îl vezi într-o bară din josul paginii.

Dacă intri în galeria de imagini, le vei găsi în folderul Videos. Vestea bună este că acestea se pot descărca fără să creezi un cont pe TikTok.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este o rețea social media destinată conținutului video. Poate fi accesată de pe telefon, de pe PC sau chiar de pe televizor. Clipurile pot fi editate cu filtre și efecte direct în aplicație, înainte de a fi postate.

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum setezi limite de timp pentru utilizarea TikTok
Cum setezi limite de timp pentru utilizarea TikTok

TikTok este una dintre cele mai captivante platforme de social media. Aplicația, concentrată pe videoclipuri, te poate menține distrat cu o mulțime de creații interesante sau amuzante, ținându-te lipit de ecran. Deși această aplicație este excelentă pentru distracție și diver…

Cele mai bune aplicații IPTV gratuite pentru Android
Cele mai bune aplicații IPTV gratuite pentru Android

Posibilitățile de divertisment la domiciliu au atins un nivel impresionant de accesibilitate și diversitate. În special, aplicațiile de streaming IPTV gratuite reprezintă o soluție avantajoasă pentru pasionații de televiziune care doresc să urmărească live TV direct pe dispoz…

Cum găsești Reels vizionate recent pe Instagram
Cum găsești Reels vizionate recent pe Instagram

Știi momentul acela când navighezi pe Instagram, găsești un reel care îți place și apoi îl pierzi pentru că ai dat un swipe aiurea? Sau poate ai găsit Reel-ul perfect pentru un articol pe care îl scrii, doar pentru a uita să-l salvezi? Nu ar fi util să ai un istoric al Reels-…