Cele mai bune jocuri cu mafioți pentru Android pe care să le încerci

Imperiul Mafiei a fascinat dintotdeauna, datorită lumii închise, a legii tăcerii și a inventivității capilor de organizații criminale. Tema a pătruns și în lumea jocurilor, de la board games la cele pentru PC și mai apoi pentru Android. Construiește afaceri complicate, elimină rivalii și domină orașe întregi, devenind capo di tutti capi. Iată cele mai bune jocuri cu mafioți pentru Android.

 1. Grand Theft Auto: San Andreas

  Grand Theft Auto: San Andreas

  Grand Theft Auto: San Andreas este un joc cu gangster pentru Android, care te transportă în lumea fascinantă a criminalității și a acțiunii desfășurate în orașul fictiv San Andreas. În rolul protagonistului CJ, vei explora un vast teritoriu, alcătuit din trei mari orașe, și vei fi implicat într-o poveste plină de intrigi, corupție și lupte de putere. Ai la dispoziție o gamă largă de vehicule, arme și opțiuni de personalizare.

 2. Narcos: Cartel Wars

  Narcos: Cartel Wars

  În Narcos: Cartel Wars, construiești propriul imperiu al drogurilor și preiei controlul lumii periculoase a cartelurilor din America Latină. Luptă, extinde-ți influența și devino liderul suprem în acest joc de război pentru Android. Este inspirat din serialul Narcos.

 3. Crime Coast

  Crime Coast

  Crime Coast este un joc de strategie în care trebuie să cucerești orașul și să îți faci propria ta bandă de infractori. Fă jafuri, construiește baze și luptă împotriva rivalilor pentru a deveni cel mai temut lider al lumii interlope.

 4. Idle Mafia - Tycoon Manager

  Idle Mafia – Tycoon Manager

  În Idle Mafia – Tycoon Manager, devii un cap al mafiei și construiești un imperiu criminal. Automatizează afacerile, recrutează membri pentru trupă, extinde-ți teritoriul și controlează industria subterană. Fă avere și domină lumea interlopă în acest joc time management pentru Android.

 5. The Grand Mafia

  The Grand Mafia

  The Grand Mafia este un joc pentru Android în care trebuie să lupți pentru putere. Condu-ți propria ta familie criminală, planifică lovituri de maestru, luptă împotriva rivalilor și cucerește orașul. Construiește-ți imperiul și devino cel mai temut boss al mafiei.

 6. The Godfather

  The Godfather

  În The Godfather, intri în lumea interlopă a familiei Corleone. Luptă, negociază și construiește-ți propria ta putere în New York-ul anilor ’40. Ia decizii strategice, extinde-ți imperiul și demonstrează că ești demn să devii mâna dreaptă a lui Don Vito Corleone.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…