Cele mai bune jocuri cu mafioți pentru Android pe care să le încerci

Imperiul Mafiei a fascinat dintotdeauna, datorită lumii închise, a legii tăcerii și a inventivității capilor de organizații criminale. Tema a pătruns și în lumea jocurilor, de la board games la cele pentru PC și mai apoi pentru Android. Construiește afaceri complicate, elimină rivalii și domină orașe întregi, devenind capo di tutti capi. Iată cele mai bune jocuri cu mafioți pentru Android.

 1. Grand Theft Auto: San Andreas

  Grand Theft Auto: San Andreas

  Grand Theft Auto: San Andreas este un joc cu gangster pentru Android, care te transportă în lumea fascinantă a criminalității și a acțiunii desfășurate în orașul fictiv San Andreas. În rolul protagonistului CJ, vei explora un vast teritoriu, alcătuit din trei mari orașe, și vei fi implicat într-o poveste plină de intrigi, corupție și lupte de putere. Ai la dispoziție o gamă largă de vehicule, arme și opțiuni de personalizare.

 2. Narcos: Cartel Wars

  Narcos: Cartel Wars

  În Narcos: Cartel Wars, construiești propriul imperiu al drogurilor și preiei controlul lumii periculoase a cartelurilor din America Latină. Luptă, extinde-ți influența și devino liderul suprem în acest joc de război pentru Android. Este inspirat din serialul Narcos.

 3. Crime Coast

  Crime Coast

  Crime Coast este un joc de strategie în care trebuie să cucerești orașul și să îți faci propria ta bandă de infractori. Fă jafuri, construiește baze și luptă împotriva rivalilor pentru a deveni cel mai temut lider al lumii interlope.

 4. Idle Mafia - Tycoon Manager

  Idle Mafia – Tycoon Manager

  În Idle Mafia – Tycoon Manager, devii un cap al mafiei și construiești un imperiu criminal. Automatizează afacerile, recrutează membri pentru trupă, extinde-ți teritoriul și controlează industria subterană. Fă avere și domină lumea interlopă în acest joc time management pentru Android.

 5. The Grand Mafia

  The Grand Mafia

  The Grand Mafia este un joc pentru Android în care trebuie să lupți pentru putere. Condu-ți propria ta familie criminală, planifică lovituri de maestru, luptă împotriva rivalilor și cucerește orașul. Construiește-ți imperiul și devino cel mai temut boss al mafiei.

 6. The Godfather

  The Godfather

  În The Godfather, intri în lumea interlopă a familiei Corleone. Luptă, negociază și construiește-ți propria ta putere în New York-ul anilor ’40. Ia decizii strategice, extinde-ți imperiul și demonstrează că ești demn să devii mâna dreaptă a lui Don Vito Corleone.

Cele mai bune jocuri cu polițiști pentru Android
Cele mai bune jocuri cu polițiști pentru Android

Dacă ești pasionat de lumea poliției și te-ai întrebat vreodată cum ar fi să fii un ofițer de poliție sau să rezolvi cazuri de crimă, atunci ai ajuns în locul potrivit. În acest articol, vom explora o selecție de jocuri captivante pentru Android, care îți vor permite să intri…

Cele mai bune jocuri pentru Android care se pot juca în doi
Cele mai bune jocuri pentru Android care se pot juca în doi

De ce să te distrezi singur, când o poți face cu un prieten. Există o categorie de jocuri pentru Android care permit doi jucători. Gradul de competitivitate crește, la fel și gradul de distracție. În plus, puteți să vă măsurați abilitățile sau puteți coopera într-o misiune. I…

Cele mai bune jocuri RTS pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri RTS pentru Android pe care să le încerci

Jocurile real time strategy au făcut istorie încă din epoca în care PC-urile rulau doar MS-DOS. Dedicat celor dedicați organizării riguroase și care pot face multitasking, acest gen de jocuri a cucerit generație după generație de gameri. Iată, în cele ce urmează, cele mai bun…