Cele mai bune jocuri cu animale de companie pentru Android pe care să le încerci

De la Tamagotchi, din anii 90, jocurile cu animale de companie au crescut. Dacă vrei să vezi ce înseamnă să ai grijă de un cățel sau de o pisică, nevoile lor de hrană, igienă sau interacțiune, un astfel de joc este pentru tine. Te va învăța rutina animăluțelor, dar și să le recunoști comportamentele înainte să îți iei unul adevărat. Iată, în cele ce urmează, cele mai bune jocuri Android cu animale de companie pe care să le încerci.

  1. My Tamagotchi Forever

    My Tamagotchi Forever

    My Tamagotchi Forever este un simulator pentru Android în care crești un animăluț de la ou până la maturitate. Va trebui să ai grijă de toate nevoile sale, de la mâncare, îmbrăcăminte, somn până la personalizare și mediul în care trăiește. Jocul este transpunerea în Android a celebrului gadget pentru copii din Japonia.

  2. Bubbu – My Virtual Pet

    Bubbu – My Virtual Pet

    Bubbu – My Virtual Pet este un joc cu animale pentru Android. Va trebui să ai grijă de o pisică care trebuie să fie mereu fericită și sănătoasă. Îmbrac-o potrivit pentru fiecare ocazie, hrănește-o și oferă-i dragoste. Poți face bani pentru fiecare dintre aceste elemente terminând mini-jocurile distractive.

  3. Moy 4 - Virtual Pet Game

    Moy 4 – Virtual Pet Game

    Moy 4 – Virtual Pet Game este un joc în care ai grijă de un animal simpatic. Învață-l tot ceea ce trebuie să știe pentru viață, jucați-vă împreună, curăță-l și oferă-i hrană! Jocul face parte din seria Moy pentru Android care include tot felul de jocuri interesante pe teme diferite cu același personaj.

  4. My Talking Tom

    My Talking Tom

    My Talking Tom este un joc cu o pisică simpatică și vorbitoare. Aceasta se comportă ca una adevărată, deci trebuie să fii atent la nevoile sale și să îl ajuți să se dezvolte. Acest joc cu pisici îți pune la dispoziție și mini-jocuri, dar și opțiuni de personalizare, de la culoarea blănii la accesorii și haine.

  5. Cthulhu Virtual Pet 2

    Cthulhu Virtual Pet 2

    Cthulhu Virtual Pet 2 este un joc Android care te pune în postura de a crește monstrul Cthulhu din cărțile lui H. P. Lovecraft de la copilărie la maturitate. Nevoile sale sunt variate, de la hrană și curățenie până la război și distrugere, iar tu va trebui să menții balansul între acestea.

  6. My Boo - Your Virtual Pet Game

    My Boo – Your Virtual Pet Game

    My Boo – Your Virtual Pet Game este un joc cu animale de companie pe Android. A fost creat special pentru copiii mici, care îl găsesc interesant și atrăgător. Trage obiectele asupra animăluțului pentru a-i îndeplini toate cererile și nevoile.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…