Cele mai bune aplicații manager de parole pe care le poți folosi

Securitatea mobilă reprezintă o problemă majoră și un domeniu de interes pentru fiecare dintre noi. Există suficiente exemple în care diverse site-uri sau aplicații au căzut pradă hackerilor iar datele personale ale utilizatorilor au fost vândute.

Pentru ca securitatea ta să fie eficientă, nu este nevoie doar să creezi o parolă puternică împotriva hackerilor. Acestea devin din ce în ce mai complicate, trebuind să conțină și majuscule, cifre și semne speciale. Parolele trebuie să fie diferite pe fiecare site pe care îl folosești și să fie stocate în siguranță. De aceea, în cele ce urmează îți vom prezenta cele mai bune aplicații manager de parole.

 1. 1Password

  1Password

  1Password este o aplicație de securitate mobilă în care îți poți stoca și proteja parolele. Se poate sincroniza pe telefon, tabletă și PC. Aplicația îți completează parola ori de câte ori ajungi pe un site salvat. De asemenea, îți creează parole puternice și unice pentru fiecare site în parte.

 2. Dashlane Password Manager

  Dashlane Password Manager

  Dashlane Password Manager este managerul de parole Android pe care este bine să îl ai cu tine tot timpul. În aplicația care se sincronizează pe toate dispozitivele fixe și mobile vei găsi o zonă de parole, manager de carduri și portofel digital. Este gratis însă are și extraopțiuni cu plată.

 3. Enpass Password Manager

  Enpass Password Manager

  Enpass Password Manager este o aplicație de productivitate pentru Android în care îți poți salva parolele. Aici poți stoca date de logare, date bancare sau poți genera parole unice pe care le accesezi prin autentificarea cu amprentă.

 4. NordPass® Password Manager & Digital Vault

  NordPass® Password Manager & Digital Vault

  NordPass® Password Manager & Digital Vault este o aplicație de parole pentru Android. Creată de dezvoltatorii NordVPN, aceasta se bazează pe o criptare puternică. Poți opta pentru sincronizarea prin cloud a parolelor sau pentru păstrarea acestora doar pe un singur dispozitiv.

 5. LastPass Password Mgr Premium*

  LastPass Password Mgr Premium*

  LastPass Password Mgr Premium* te ajută să îți sincronizezi pe dispozitive toate conturile și parolele. Navigarea va fi mult mai eficientă cu această aplicație Android care te loghează automat fără să fie nevoie să îți amintești o parolă complicată. De asemenea, dispune și de un creator de parole.

Cum schimbi fonturile pe Instagram
Cum schimbi fonturile pe Instagram

Instagram este limitat în ceea ce privește oferta de personalizare a interfeței. Nu ai setări care să îți permită să schimbi fontul în aplicație. Și pentru stories oferta este limitată. În cele ce urmează, îți vom arăta cum schimbi fontul în aplicația Instagram. Sunt câteva w…

Cum găsești istoricul clipurilor văzute pe TikTok
Cum găsești istoricul clipurilor văzute pe TikTok

TikTok se bazează pe clipuri video scurte care sunt văzute rapid și în cantitate mare. Însă dacă dorești să descarci de pe TikTok un clip pe care l-ai văzut și pe care nu l-ai adăugat la favorite, va fi mai greu de găsit. În cele ce urmează îți arătăm cum găsești istoricul cl…

Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok
Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok

TikTok este o aplicație social media care îți permite să distribui videoclipuri scurte către prieteni sau către publicul larg. Este foarte distractiv de utilizat și există o mulțime de videoclipuri grozave. Dar poate fi complicat să găsești și să organizezi videoclipurile tal…