Cele mai bune aplicații AI pentru Android pe care să le folosești

Inteligența artificială este următorul pas în dezvoltarea omenirii. Numărul produselor care folosesc sau au fost create folosind inteligența artificială este în creștere. Este timpul ca și tu să folosești beneficiile unor aplicații AI pentru telefonul cu Android.

Deja asistenții virtuali de pe telefonul sau din casa ta (Google Assistant, Amazon Alexa, Cortana) folosesc tehnologia AI. Iată și o serie de aplicații care îți vor face viața mai ușoară.

  1. Ask AI - Chat with GPT Chatbot

    Ask AI – Chat with GPT Chatbot

    Ask AI – Chat with GPT Chatbot îți oferă, sub forma unei conversații, răspunsuri la întrebările pe care i le pui. Te poate ajuta să compui un email mai bun sau să găsești greșelile dintr-un cod. De asemenea, poate compune versuri sau te poate ajuta la teme. Este recomandat să verifici separat răspunsurile pe care ți le dă.

  2. FaceApp

    FaceApp

    FaceApp te ajută să pui efecte pozelor pe telefonul Android. Imaginile tale sunt transformate cu ajutorul inteligenței artificiale. Află cum vei arăta la bătrânețe, cum îți stă cu barbă sau cu ochelari, încearcă o tunsoare nouă sau pur și simplu retușează pozele pe care vrei să le încarci pe social media.

  3. Socratic - Homework answers

    Socratic – Homework answers

    Socratic – Homework answers este o aplicație educativă pentru Android. Destinată elevilor și studenților, aceasta oferă rezultate incluzând tutoriale video sau explicații detaliate. Se poate folosi inclusiv prin fotografierea temei pentru acasă. Sitemul AI va detecta cerințele și îți va aduce conceptele de care ai nevoie pentru rezolvarea lor.

  4. ELSA Pronunciation

    ELSA Pronunciation

    ELSA Pronunciation este un dicționar de pronunție pentru Android. Cu ajutorul său îți poți îmbunătăți felul în care pronunți cuvinte în limba engleză prin exerciții. Aplicația ascultă felul în care pronunți și îți va oferi soluții pentru corectarea greșelilor și chiar formarea unui accent autentic.

  5. Miro - formerly RealtimeBoard Online Whiteboard

    Miro – formerly RealtimeBoard Online Whiteboard

    Miro – formerly RealtimeBoard Online Whiteboard este o aplicație de creștere a productivității pentru echipe și companii. Colaborează direct cu colegii prin brainstorming, chiar dacă sunteți la distanță. Puneți ideile pe o tablă comună, iar schemele scrise de mână vor fi convertite în forme inteligibile pentru toată lumea. Organizează propunerile și digitalizează orice notiță scrisă de mână.

  6. SwiftKey Keyboard + Emoji

    SwiftKey Keyboard + Emoji

    SwiftKey Keyboard + Emoji este o tastatură pentru telefonul cu Android care folosește inteligența artificială. Aceasta îți analizează stilul de a scrie și pattern-urile pentru a-ți oferi următorul cuvânt, astfel încât tu să scrii mai repede fără a tasta mai mult. Dispune și de elemente de personalizare.