Cum ascunzi lista de followeri de pe Instagram

Instagram este recunoscut atât pentru avantajele pe care le oferă membrilor, cât și pentru setările de securitate care lasă de dorit. Un cont public pe Instagram este o invitație pentru tot felul de conturi fake prin care se pot fura informațiile cu caracter personal.

De aceea, în cele ce urmează îți vom arăta cum ascunzi lista de urmăritori pe Instagram. Este una dintre metodele cu care să îți securizezi contul de Instagram, protejându-te atât pe tine, cât și pe cei care te urmăresc.

Transformă-ți contul public în cont privat

Contul de Instagram trebuie să fie privat pentru a controla numărul de utilizatori care pot vedea informațiile tale, inclusiv lista de followeri. În cazul în care nu îți dorești să obții bifa albastră de cont verificat, este necesar să îți transformi contul într-unul privat. Urmează pașii aceștia:

  • Intră în aplicația Instagram.
  • Mergi la profilmeniuSettings.
  • Mergi la Privacy.
  • Bifează Private Account.

În acest fel, doar cei pe care i-ai aprobat ca followeri îți pot vedea lista de urmăritori și de conturi pe care le urmărești. Tot acum este cazul să verifici securitatea contului de Instagram și să ștergi sau să blochezi utilizatorii nedoriți.

Șterge sau blochează utilizatorii

Dacă ți se pare că ai utilizatori dubioși în listă, este cazul să îi elimini. Aici ai un tutorial despre cum recunoști un cont fals de Instagram.

Utilizatorii nedoriți se pot elimina prin restricționare sau blocare. Iată cum ștergi un utilizator din lista de urmăritori:

  • În aplicația Instagram mergi la profilmeniuSettingsPrivacy.
  • Mergi jos la secțiunea Connections și selectează Restricted accounts.
  • Apasă Continue.
  • În bara de căutare scrie numele utilizatorului dorit și apoi apasă butonul Restrict din dreptul lui.

Dacă vrei să blochezi pe cineva pe Instagram, mergi la profilul său, apasă butonul meniu din dreapta sus și selectează Block. Confirmă în fereastra următoare.

Din nefericire, nu există o funcție prin care să ascunzi în totalitate lista de urmăritori de pe Instagram în felul în care îți poți ascunde lista de prieteni de pe Facebook. O astfel de funcție ar putea fi utilă și ne așteptăm să fie implementată în viitor.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială bazată pe distribuirea de poze și clipuri video. Aici îți poți găsi cunoștințele sau prietenii cărora le poți vedea pozele sau cu care poți vorbi prin DM. Arată-le creațiile tale: încarcă pozele proprii și editează-le folosind instrumentele native apoi postează-le.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum descarci audio de pe Instagram
Cum descarci audio de pe Instagram

Instagram este o sursă nesfârșită de inspirație și conținut creativ, inclusiv clipuri audio pe care ai putea dori să le folosești în propriile tale proiecte video. Chiar dacă Instagram nu oferă o opțiune directă pentru descărcarea audio-urilor din Reels, există câteva metode …

Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?
Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?

TikTok Shop urmărește să transforme modul în care facem cumpărături online, combinând shopping-ul cu social media. Funcția poate ajuta la rămânerea la curent cu ultimele tendințe în modă, frumusețe și altele, dar vine și cu anumite riscuri. TikTok Shop este o platformă integr…