Cele mai bune jocuri pentru Android care se pot juca în doi

De ce să te distrezi singur, când o poți face cu un prieten. Există o categorie de jocuri pentru Android care permit doi jucători. Gradul de competitivitate crește, la fel și gradul de distracție. În plus, puteți să vă măsurați abilitățile sau puteți coopera într-o misiune. Iată, în cele ce urmează, cele mai bune jocuri pentru Android care se pot juca în doi.

  1. Soul Knight

    Soul Knight

    Soul Knight este un joc de acțiune pentru Android. În el trebuie să te aventurezi în temnițe pentru a căuta și a găsi comorile. Pentru acest lucru va trebui să colectezi arme și armură pentru a te lupta cu inamicii. Există mai mulți eroi, fiecare cu abilitățile sale.

  2. BADLAND

    BADLAND

    BADLAND este un joc de supraviețuire pentru Android în care controlezi o creatură mică, pe care trebuie să o scapi de capcane. Trebuie să fii mereu în mișcare pentru a supraviețui. Jocul este fun, dinamic și suportă până la patru jucători care se vor confrunta până va rămâne doar unul în viață.

  3. The Escapists 2: Pocket Breakout

    The Escapists 2: Pocket Breakout

    The Escapists 2: Pocket Breakout este un joc de strategie pentru Android. Construit în stil sandbox, trebuie să îți faci singur uneltele și strategiile pentru a evada din închisoare. În același timp, trebuie să finalizezi toate sarcinile pentru a nu fi bănuit. În multiplayer permite trei jucători.

  4. Dots and Boxes

    Dots and Boxes

    Dots and Boxes este un joc de societate în care să te întreci cu un prieten. Unește punctele între ele pentru a închide căsuțe. Încearcă să îți depășești oponentul închizând mai multe căsuțe decât acesta. Există trei moduri de dificultate. În doi, Dots and Boxes se poate juca pe același telefon.

  5. Crossy Road

    Crossy Road

    Crossy Road este un joc cu animale pentru Android. Dacă știi gluma „Why did the chicken cross the road?”, vei înțelege perfect acest joc: trebuie să ajuți o găină să treacă peste drum, peste calea ferată sau peste râuri, în timp ce eviți traficul.

  6. Bowmasters

    Bowmasters

    Bowmasters este un joc multiplayer în care trebuie să țintești inamicul și să îi iei cât mai multe puncte. Calculează traiectoria, forța tragerii și eventualele obstacole pentru a nimeri. Te poți juca și cu un prieten.

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…

Cele mai bune jocuri MOBA pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri MOBA pentru Android pe care să le încerci

MOBA, sau Massive Online Battle Arena, este un gen care a cunoscut o popularitate uriașă pe PC și care acum își face loc și pe platformele mobile, în special pe Android. Aceste jocuri combină elemente de strategie, acțiune și cooperare în echipe, oferind o experiență de joc c…