Cele mai bune jocuri cu detectivi pentru Android pe care să le încerci

Misterul din jurul unei crime și pașii necesari rezolvării acestuia ne-au fascinat de mici. Descoperă cum gândește un criminal și fii întotdeauna cu un pas înaintea lui. Pentru a rezolva misterul, ai nevoie să descoperi motivele, mijloacele și oportunitatea care au dus la acesta, iar indiciile pe care le strângi te vor ajuta. Iată, așadar, cele mai bune jocuri cu detectivi pentru Android pe care să le încerci.

  1. Nobodies

    Nobodies

    Nobodies este un joc de aventură pentru Android. În el trebuie să faci să dispară urmele unui proiect secret descoperit de un avocat care a ajuns la închisoare din această cauză. Inspirat din evenimente reale, jocul îți dă o foarte mare autonomie, având la dispoziție mai multe feluri în care poți rezolva o misiune.

  2. Criminal Case

    Criminal Case

    Criminal Case este un joc cu obiecte ascunse pentru Android în care trebuie să arați că ai calități de detectiv. Găsește obiectele și apoi analizează-le, vei observa că unele dintre acestea conțin mai multe urme și indicii. Când ai destule informații, adu suspecții la interogatoriu și confruntă-i.

  3. Adventure Escape Mysteries

    Adventure Escape Mysteries

    Adventure Escape Mysteries este un joc escape pentru Android. Investighează obiecte ciudate și rezolvă puzzle-uri pentru a găsi o comoară. Însă nu este așa simplu. În paralel, trebuie să scapi de un criminal notoriu care vrea să te elimine pentru a ajunge la comoară înaintea ta.

  4. Duskwood – Episode 1, Interactive Choices Stories

    Duskwood – Episode 1, Interactive Choices Stories

    Duskwood – Episode 1, Interactive Choices Stories este un joc RPG pentru Android în care trebuie să  găsești o fată dispărută fără urmă. Ai 72 de ore la dispoziție să investighezi cazul, să analizezi probele și să faci alegerile potrivite.

  5. Homicide Squad: Hidden Crimes

    Homicide Squad: Hidden Crimes

    În Homicide Squad: Hidden Crimes faci parte din brigada de investigații criminale care trebuie să rezolve o serie de omoruri brutale din New York. Găsește obiectele ascunse și pune indiciile cap la cap în acest joc quest care te va ține ore bune în suspans.

  6. Clue Hunter

    Clue Hunter

    Clue Hunter te pune în rolul unui detectiv care trebuie să dovedească faptul că clienta este înșelată de soțul ei. Acest joc puzzle mister pentru Android te va pune în situația de a gândi diferit, pentru că doar așa vei putea obține probele necesare.

  7. CSI: Hidden Crimes

    CSI: Hidden Crimes

    CSI: Hidden Crimes este jocul Android inspirat de celebrul serial CSI. Ești în rolul unui criminalist care trebuie să analizeze probele și să găsească indicii pentru a aduce vinovații în fața justiției. În joc găsești și o parte din personajele serialului, precum Nick Stokes sau Greg Sanders, care te vor ajuta în situațiile cele mai grele.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …