Cele mai bune jocuri Lego pentru Android pe care să le încerci

Cauți o modalitate interesantă de a petrece timpul liber cu ceva care este atât imaginativ, cât și distractiv? Îți prezentăm cele mai bune jocuri Lego pentru Android! Cu o varietate de povești creative, teme și puzzle-uri de explorat, aceste jocuri vor scoate la iveală copilul din tine. Destinate atât celor mici, cât și celor mari, jocurile Lego îți oferă misiuni epice și lupte împotriva diverșilor inamici în unele dintre cele mai distractive aventuri disponibile pe Android!

  1. LEGO® Friends: Heartlake Rush

    LEGO® Friends: Heartlake Rush

    LEGO® Friends: Heartlake Rush este un joc arcade pentru Android. Mergi cu viteză pe străzile orașului, adună monede și power-up-uri, dar evită celelalte mașini, pietonii și inamicii care vin spre tine. De asemenea, mașina poate deveni transformer dacă îl prinzi pe robotul Zobo.

  2. LEGO® Legacy: Heroes Unboxed

    LEGO® Legacy: Heroes Unboxed

    LEGO® Legacy: Heroes Unboxed este jocul RPG pentru Android în care trebuie să îți creezi o echipă de personaje legendare pentru a învinge forțele răului. Eroii pe care îi conduci pot fi upgradați cu elemente colectate în timpul jocului. De asemenea, poți juca solo sau te poți alia cu prietenii online.

  3. LEGO® Star Wars™ Yoda II

    LEGO® Star Wars™ Yoda II

    LEGO® Star Wars™ Yoda II este un joc de război pentru Android în universul Star Wars. Colecția de mini-jocuri este captivantă: poți fi în rolul lui Yoda sau în rolul lui Darth Vader alergând, trăgând și luptându-te cu inamicii. Vei fi de partea luminii sau de partea întunericului?

  4. LEGO® Ninjago: Shadow of Ronin

    LEGO® Ninjago: Shadow of Ronin

    LEGO® Ninjago: Shadow of Ronin este un joc de aventură pentru Android. Recuperează toate amintirile și tehnicile ninja înainte ca puternicul Ronin să le distrugă. Explorează lumea și strânge arme, dezvoltă-ți skill-urile luptându-te cu inamici și la final învinge-l pe Ronin pentru a elibera lumea de dominația răului.

  5. LEGO® DC Mighty Micros

    LEGO® DC Mighty Micros

    LEGO® DC Mighty Micros este un joc cu mașini pentru Android în care controlezi personaje din Universul DC. Ajută-i pe Batman și Robin să îi prindă pe Joker sau pe Bane și să salveze Gotham City de teroarea impusă de aceștia.

  6. LEGO® Scooby-Doo Haunted Isle

    LEGO® Scooby-Doo Haunted Isle

    LEGO® Scooby-Doo Haunted Isle este un joc cu Scooby-Doo pentru Android. Ca și în celebrele serii de desene animate, va trebui să rezolvi mistere, să sari de pe o platformă pe cealaltă și să demaști inamicii. Găsește piesele lipsă pentru a recupera comorile. Poți să joci ca Daphne, Fred, Velma sau Shaggy.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…