Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Telegram

Telegram începe să implementeze din ce în ce mai multe setări de privacy. Îți poți seta vizibilitatea pentru a nu fi deranjat inutil, mai ales dacă încerci să limitezi timpul de utilizare al rețelelor sociale.

În cele ce urmează, îți vom arăta cum ascunzi statusurile last seen și online pe Telegram. Este o funcție simplă care se activează ușor și îți aduce ore de liniște.

Nu mai arăta când ești online pe Telegram

Ca și pe Instagram când ascunzi statusul last seen și online, utilizatorii nu mai pot vedea când ai fost ultima oară activ. Acest lucru te poate scuti de mesaje sau de apeluri insistente la ore nepotrivite.

Trebuie să știi că atunci când îți ascunzi statusul online sau last seen pe Telegram, nici tu nu mai poți vedea acest status de la alți utilizatori. Iată cum ascunzi aceste statusuri:

  • Intră pe Telegram și mergi la meniu.
  • Mergi la Settings și apoi la Privacy and Security.
  • Mergi la Last Seen & Online.
  • Bifează Nobody.
  • Mai jos ai opțiunea de a păstra statusul vizibil pentru anumiți utilizatori pe care să îi selectezi dintre contacte.

Dacă folosești Telegram în modul invizibil nu vei putea să ascunzi statusul Last Seen dar să-l păstrezi activ pe cel online, cele două pot fi eliminate doar la pachet.

Cum ascunzi statusul Telegram pe PC

Dacă folosești aplicația Telegram pentru PC, îți poți ascunde statusul în felul următor:

  • Intră pe Telegram Web, mergi la meniu și apoi la Settings.
  • Selectează Privacy and Security.
  • Mergi la Last Seen & Online.
  • Bifează Nobody.

În acest fel, te asiguri că nu vei primi notificări atunci când ești la muncă, în ședință sau pur și simplu nu vrei să fii deranjat.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de comunicare disponibilă pe toate platformele mobile, însă poate fi folosită și de pe PC sau chiar de pe un televizor cu Android. Are foarte multe opțiuni disponibile și este în competiție cu WhatsApp, chiar dacă are mai puțini utilizatori.

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…