Cele mai bune jocuri Netflix pentru Android pe care să le încerci

Netflix a intrat pe piața de jocuri Android din 2021, iar numărul de titluri a trecut de 40. Acestea includ o gamă largă de genuri, de la jocuri casual la acțiune și RPG. Iar dacă ești abonat al platformei, ai acces la toate acestea fără costuri suplimentare. Iată, în cele ce urmează, cele mai bune jocuri Netflix pe care să le încerci.

  1. Str. Krispee

    Str. Krispee

    Str. Krispee este un joc puzzle pentru Android publicat de Netflix. Găsește obiectele și personajele ascunse într-o lume bizară cu hărți mari, pentru a aduce la viață personajele din universul Krispee. Toate hărțile sunt realizate manual, într-o grafică ce amintește de benzi desenate pentru copii.

  2. Wonderputt Forever

    Wonderputt Forever

    Wonderputt Forever este un joc de minigolf pentru telefonul cu Android. Ai sute de niveluri din ce în ce mai complicate pe care să joci golf. Construiește-ți strategia astfel încât să introduci mingea în gaura stabilită din cele mai puține încercări.

  3. Spaima popicelor

    Spaima popicelor

    Spaima popicelor este un joc arcade simplu și distractiv pentru telefonul cu Android. Aleargă pe pistă și dărâmă cât mai multe obstacole făcând scheme. Cu cât mișcarea e mai complicată, cu atât vei lua un bonus mai mare.

  4. Asphalt Xtreme

    Asphalt Xtreme

    Asphalt Xtreme este un joc cu mașini pentru Android. Concurează la raliuri și folosește orice este pe hartă pentru a câștiga. Alege dintre mașini modificate de raliu, 4×4, buggy sau camioane. Pe lângă hărțile obișnuite te poți juca multiplayer, ai evenimente limitate sau misiuni zilnice.

  5. Aceasta este o poveste reală

    Aceasta este o poveste reală

    Aceasta este o poveste reală face parte din categoria jocurilor educative pentru Android. Povestea pe care o descoperi rezolvând puzzle-uri este bazată pe fapte reale: supraviețuiește unei tornade, prinde braconieri sau împrietenește-te cu animalele. Toate scenele sunt pictate manual.

  6. NETFLIX Moonlighter

    NETFLIX Moonlighter

    NETFLIX Moonlighter este un joc RPG pentru Android în care duci o viață dublă. Ziua ai un magazin la țară iar noaptea te aventurezi în locuri bântuite de monștri pe care trebuie să-i omori. Ziua trebuie să îți crești profiturile la magazin pentru a avea suficienți bani să faci upgrade-uri la echipamentul folosit noaptea.

  7. Desta: The Memories Between

    Desta: The Memories Between

    Desta: The Memories Between este jocul de strategie care se desfășoară exclusiv în vis. Trăiește-ți iarăși amintirile, găsește prieteni vechi și reînnozi relații. Grafica este suprarealistă, vividă, iar gameplay-ul este progresiv. Jocul este creat pentru ca toți cei care îl joacă să ajungă la destinație indiferent de abilități.

  8. NETFLIX Into the Breach

    NETFLIX Into the Breach

    NETFLIX Into the Breach este un joc Android în care trebuie să aperi lumea. Tu și echipa ta va trebui să înfruntați o civilizație extraterestră care aproape a distrus specia umană. Jocul devine complicat pentru că trebuie să aperi construcțiile civile de inamici, însă va trebui să fii atent unde tragi pentru că le poți distruge chiar tu.

  9. Into the Dead 2

    Into the Dead 2

    Into the Dead 2 este un joc cu zombi pentru Android. Structurat pe 7 capitole și 60 de nivele, orice decizie luată în joc va influența finalul acestuia. Arsenalul tău se poate îmbunătăți cu modele noi sau prin upgrade-uri care te ajută să ții cont zombilor rezistenți. În luptă te vor ajuta câinii credincioși care sunt tot timpul lângă tine.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai bune jocuri dress-up Android pentru pasionații de modă
Cele mai bune jocuri dress-up Android pentru pasionații de modă

Dacă ești pasionat de ținute fabuloase, coafuri elegante și accesorii strălucitoare, atunci vei fi cu siguranță încântat de aceste jocurile de modă. De la organizarea nunților de vis, la crearea propriului avatar fashion, până la strălucirea pe covorul roșu al Hollywood-ului,…