Cele mai bune aplicații Android pentru a învăța programare

Dacă vrei să înveți să codezi, Android este o platformă excelentă pentru a începe. Există o mulțime de aplicații excelente disponibile care te pot ajuta să înveți elementele de bază și să începi să scrii cod. În această postare, îți vom prezenta câteva dintre cele mai bune aplicații Android pentru a învăța programare.

  1. SoloLearn: Coding Community

    SoloLearn: Coding Community

    SoloLearn: Coding Community  este o aplicație de informatică pentru Android cu ajutorul căreia poți învăța singur să scrii cod. Ai la dispoziție foarte multe lecții în limbaje diferite, precum HTML5, Java, Swift sau Python.

  2. Encode: Learn To Code

    Encode: Learn To Code

    Encode: Learn To Code este o aplicație educativă pentru Android. Învață să lucrezi în limbaje de programare prin lecții interactive însoțite de exemple și urmate de teme. Lecțiile sunt progresive, pornind de la cunoștințe zero și ducând spre un nivel avansat.

  3. Grasshopper: Learn to Code for Free

    Grasshopper: Learn to Code for Free

    Grasshopper: Learn to Code for Free este o aplicație cu tutoriale pentru Android care te va introduce în limbajele cele mai uzuale de programare. Învață direct de pe telefonul cu Android în lecții de cinci minute. Metoda de învățare este diferită, cu exemple și exerciții direct în cod, sărind părțile de sintaxă.

  4. Mimo: Learn to Code

    Mimo: Learn to Code

    Mimo: Learn to Code  este o aplicație cu activități educative pentru Android. Învață limbaje de programare de pe telefon, de la zero, urmând un plan cu lecții simple. Progresează de la a învăța la exerciții și apoi la proiecte mai complexe. Python, Kotlin, Swift, CSS, JavaScript, PHP, Java, C #, C ++ sau Ruby sunt câteva dintre limbajele de programare cu lecții disponibile.

  5. Learn Python

    Learn Python

    Learn Python este o aplicație Android cu ajutorul căreia vei învăța să programezi în Python. Ai la dispoziție lecții, tutoriale, programe și exemple de cod pe care să le analizezi pentru a-ți lărgi cunoștințele și apoi să lucrezi la aplicații web sau în AI.

Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android
Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android

Dacă ești un fan al șahului, atunci sunt șanse să știi că nu există nimic ca emoția de a-l juca pe un telefon cu Android. De la personalizarea diferitelor piese de pe tablă până la crearea propriilor strategii și mutări unice, aplicațiile de șah deschid o lume cu totul nouă a…