Cele mai bune jocuri simulatoare de viață pentru Android

Simulatoarele de viață sunt un gen de nișă. În acestea trebuie să controlezi un personaj pentru întreaga viață și să faci alegeri pentru el. De la clasicele Sims și Tamagotchi genul a evoluat, pe piață existând o mare varietate de jocuri și scenarii. În cele ce urmează îți vom arăta cele mai bune jocuri simulatoare de viață pentru Android.

 1. The Sims™ Mobile

  The Sims™ Mobile

  The Sims™ Mobile este un joc sims pentru Android. Versiunea pentru PC a acestuia a dus la popularizarea genului în întreaga lume. Creează, personalizează și apoi decide parcursul vieții unei persoane cu tot ceea ce înseamnă ea: dragoste, carieră, prieteni, copii etc. Platforma este 3D și are culori vii și detalii foarte bine definite.

 2. My Child Lebensborn

  My Child Lebensborn

  My Child Lebensborn este un joc simulare viață pentru Android în care trebuie să ai grijă de un copil care este orfan de război. Protejează-l de persoanele rele și învață-l să se descurce în viață, să formeze prietenii într-un context ostil. Jocul este inspirat din evenimente reale.

 3. Animal Crossing: Pocket Camp

  Animal Crossing: Pocket Camp

  Animal Crossing: Pocket Camp este un joc pentru copii. Administrează tabăra pentru animale: misiunea ta este să te ocupi de bunăstarea acestora, să le mulțumești stăpânii, să extinzi și să decorezi tabăra. Pentru acestea din urmă, va trebui să strângi materiale pe care le obții de la clienții mulțumiți.

 4. BitLife - Life Simulator

  BitLife – Life Simulator

  BitLife – Life Simulator este un joc simulator pentru Android. În el va trebui să îți trăiești viața și să iei deciziile potrivite zilnic pentru a crește sănătatea, situația financiară și sprijinul familial. Jocul nu este în format grafic, ci script, așa că totul va trebui citit pentru a lua deciziile care trebuie.

 5. Godus

  Godus

  Fii zeu peste o lume întreagă și ia deciziile cele mai bune pentru fericirea locuitorilor acesteia în Godus. Jocul de strategie pentru Android îți cere să dai populației ce îți cere și la timp, însă trebuie să ții în balans binele personal și pe cel colectiv.

Cele mai bune jocuri simulatoare de viață pentru Android
Cele mai bune jocuri simulatoare de viață pentru Android

Simulatoarele de viață sunt un gen de nișă. În acestea trebuie să controlezi un personaj pentru întreaga viață și să faci alegeri pentru el. De la clasicele Sims și Tamagotchi genul a evoluat, pe piață existând o mare varietate de jocuri și scenarii. În cele ce urmează îți vo…

Cele mai bune jocuri multiplayer Android pentru prieteni
Cele mai bune jocuri multiplayer Android pentru prieteni

Jocurile multiplayer sunt întotdeauna un refugiu excelent. Fie că le joci cu prietenii sau cu necunoscuți, acestea îți vor aduce relaxare și te vor deconecta pentru ca tu să-ți refaci puterile. Opțiunile sunt nenumărate, din fiecare gen. RPG, shootere, acțiune, aventură sau c…

Cele mai bune jocuri open world pentru Android
Cele mai bune jocuri open world pentru Android

Jocurile open world sunt excelente pentru cei care iubesc acțiunea și vor să exploreze. Ai o lume întreagă la dispoziție pentru a rezolva taskurile principale ale poveștii, precum și side quests sau pur și simplu să caute abordări noi pentru întreaga acțiune. Acest gen de joc…