Cum poți contacta departamentul de suport WhatsApp de pe telefonul cu Android

Este ușor de înțeles de ce atât de mulți dintre noi ne bazăm atât de mult pe WhatsApp ca principal mijloc de comunicare. Indiferent ce fel de conversații purtăm, există întotdeauna numeroase modalități de a ajunge și de a contacta oameni din întreaga lume rapid, ușor și sigur. Dar, uneori, utilizarea unei aplicații poate veni cu anumite dificultăți – și aici este momentul în care trebuie să știi cum să contactezi asistența WhatsApp pe Android. În cele ce urmează, vom vedea exact ce trebuie să știi despre cum să iei legătura cu echipa de la WhatsApp pentru orice întrebări sau probleme legate de serviciul lor pe dispozitivul tău Android.

Contactează WhatsApp direct din aplicația Android

Pentru o problemă cu aplicația WhatsApp pe Android, poți contacta echipa de suport direct din aplicație. Problemele pe care le întâlnești pot fi numeroase, de la un mesaj care ți-a blocat aplicația până la incapacitatea de a accesa contactele.

Înainte de a contacta departamentul de suport, trebuie să ai în vedere două lucruri. În primul rând, consultă documentația WhatsApp în legătură cu problemele și întrebările cele mai frecvente la https://faq.whatsapp.com/. De asemenea, dacă este posibil, fă screenshot-uri care să ilustreze problema ta, este posibil să îți fie cerute. Aici ai o listă cu aplicații Android pentru screenshot care te va ajuta.

După ce ai făcut screenshot-uri, urmează pașii aceștia:

  • Intră în aplicația Android, mergi la meniu și apoi la Settings.
  • Mergi la Help și apasă Contact Us.
  • Scrie problema și bifează Include device information (pot fi probleme specifice unui anumit model de telefon sau sistem de operare). Apasă Next.
  • Bot-ul WhatsApp îți va pune la dispoziție o serie de link-uri pentru rezolvarea problemei. Dacă niciunul nu se potrivește, în josul paginii apasă Send my question to WhatsApp Support.
  • Vei primi un răspuns, de cele mai multe ori automatizat, care îți va da răspuns problemei. Poți răspunde dacă problema ți-a fost rezolvată apăsând butoanele Yes sau No.

Contactează WhatsApp prin e-mail sau prin poștă

WhatsApp poate fi contactat prin e-mail sau prin formularul de pe site. De cele mai multe ori, această metodă este folosită pentru a cere recuperarea unui cont de WhatsApp suspendat. Scrie problema și nu uita să incluzi numărul de telefon în cauză.

Tot prin e-mail se recomandă contactarea companiei pentru comunicările în ceea ce privește WhatsApp Business. În cazul cererilor oficiale, al solicitărilor de natură juridică sau al altor aspecte în ceea ce privește corporația, contactul se face prin poștă (clasica recomandată cu confirmare de primire). Adresa oficială pentru Europa este 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare pentru Android. Cu ajutorul ei trimiți mesaje celor dragi sau colegilor de muncă. De asemenea, poți forma grupuri de comunicare sau WhatsApp Communities dacă vrei să înglobezi mai multe grupuri în aceeași zonă de activitate.

Ce este WhatsApp Proxy și cum se folosește
Ce este WhatsApp Proxy și cum se folosește

Ai fost vreodată în situația în care ai dorit să utilizezi WhatsApp, dar ți s-a refuzat accesul din cauza restricțiilor geografice? Poate fi o experiență incredibil de frustrantă, mai ales dacă aplicația de chat este principala sursă de comunicare cu familia și prietenii pent…

Cum creezi un sondaj pe WhatsApp
Cum creezi un sondaj pe WhatsApp

Cauți o modalitate distractivă și ușoară de a obține rapid răspunsuri de la familia, prietenii sau colegii tăi? Sondajele sunt o modalitate excelentă de a aduna rapid informații pe WhatsApp. Nu numai că sunt simplu de configurat, dar adaugă și un element interactiv care îi me…

Cum îți creezi avatarul pe WhatsApp
Cum îți creezi avatarul pe WhatsApp

Crearea unui avatar personalizat pe WhatsApp poate fi un mod distractiv de a-ți prezenta identitatea. Poți spune lumii, fără cuvinte, cine ești tu și care sunt interesele tale. Cu toate acestea multe persoane nu au încredere în propriile lor abilități astfel încât motivul pen…

Cum îți faci cont de Telegram fără cartelă SIM
Cum îți faci cont de Telegram fără cartelă SIM

Telegram a crescut în popularitate, depășind 700 de milioane de utilizatori. Își îmbunătățește periodic funcțiile, punând accent pe securitatea personală. De altfel, aplicația este listată în topul alternativelor sigure la WhatsApp. În cele ce urmează îți vom arăta cum îți fa…