Cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse pentru Android

Dacă vrei să-ți testezi abilitățile cognitive, ochiul vultur și mintea de detectiv, încearcă jocurile cu obiecte ascunse. Acestea sunt un mod bun de a te deconecta de lumea dimprejur. Problema este că te vor atrage atât de mult, încât vei pierde ore în șir jucându-te. Iată, așadar, cele mai bune jocuri hidden object pentru Android.

 1. June's Journey - Hidden Object

  June’s Journey – Hidden Object

  June’s Journey – Hidden Object este un joc cu obiecte ascunse pentru Android. Urmează îndeaproape aventurile lui June Parker, detectiv din anii 1920 în căutarea criminalilor. Este un joc apreciat de peste 12 milioane de fani. Are sute de nivele și scene adăugate cu fiecare update.

 2. Time Gap Hidden Object Mystery

  Time Gap Hidden Object Mystery

  Time Gap Hidden Object Mystery este un joc puzzle pentru Android. Dezleagă mistere și află informații uimitoare despre mari personalități precum Alexandru cel Mare, Cleopatra, Napoleon, Abraham Lincoln sau Albert Einstein. Călătorește în jurul lumii, rezolvă cerințele, completează colecțiile, toate în mini-jocurile așezate pe nivele din ce în ce mai dificile.

 3. The Room Three

  The Room Three

  The Room Three este un joc pentru Android în care orice decizie luată afectează deznodământul. Grafica este detaliată, în 3D, cu texturi uimitoare. Rotește, dă zoom și examinează obiectele pentru a descoperi indicii. Toate acestea îți vor arăta metoda prin care să scapi de pe insula bântuită.

 4. Ravenhill™: Hidden Mystery

  Ravenhill™: Hidden Mystery

  În Ravenhill™: Hidden Mystery trebuie să rezolvi misterul dispariției cetățenilor din orașul Ravenhill. Acest oraș-fantomă este plin de secrete, care ți se vor dezvălui pas cu pas, pe măsură ce rezolvi fiecare scenă. Pentru a înțelege ramificațiile poveștii va trebui să citești jurnalul.

 5. Adventure Escape: Asylum

  Adventure Escape: Asylum

  Adventure Escape: Asylum este un joc de aventură Android în care trebuie să scapi dintr-un spital de boli psihice în care te-ai trezit cu amnezie. Constați că acolo este ceva fundamental greșit și începi să pui cap la cap fiecare informație pentru a-ți face o idee despre ceea ce se întâmplă și cum poți ieși nevătămat.

 6. Pearl's Peril

  Pearl’s Peril

  Pearl’s Peril este unul dintre jocurile hidden object care te țin captivat cu orele. În joc, orice aparență trebuie privită cu suspiciune și nu trebuie să ai încredere în nimeni. Scopul tău este să dovedești că tatăl personajului principal a fost ucis și să îi duci în fața legii pe vinovați.

Cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse pentru Android
Cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse pentru Android

Dacă vrei să-ți testezi abilitățile cognitive, ochiul vultur și mintea de detectiv, încearcă jocurile cu obiecte ascunse. Acestea sunt un mod bun de a te deconecta de lumea dimprejur. Problema este că te vor atrage atât de mult, încât vei pierde ore în șir jucându-te. Iată, a…