Cum trimiţi mesaje goale pe WhatsApp

WhatsApp este o aplicaţie cu miliarde de utilizatori. Popularitatea i se datorează atât utilizării facile cât şi opţiunilor utile şi interesante integrate.

În cele ce urmează îți vom arăta cum să trimiți mesaje blank pe WhatsApp, dar și alte trick-uri. Este un mod interesant de a da un semn prietenilor fără a scrie ceva anume sau de a verifica dacă cineva și-a ascuns statusul online pe WhatsApp.

Cum se trimit mesaje blank pe WhatsApp

Mesajul gol pe WhatsApp este acela care conține doar spațiu și nimic altceva. Din nefericire, nu poți trimite direct un mesaj gol. WhatsApp consideră acest lucru o încărcare inutilă a serverelor fără un beneficiu direct între participanții la conversație.

Copierea unui spațiu dintre cuvinte nu mai funcționează, deși era o metodă foarte la îndemână. În schimb, există o aplicație care îți permite să copiezi un mesaj gol și să îl trimiți. Aceasta se numește Empty – No Word For WA.

Pentru a o folosi, pur și simplu intră în aplicație, selectează numărul de caractere pentru a determina mărimea mesajului gol, apasă Copy și apoi Paste la fereastra de chat dorită din WhatsApp.

În acest fel poți arăta că ești atent la o conversație, fără a trimite text, emoji-uri sau chiar trei puncte de suspensie. Sau poți da un semn de viață cuiva ori să inițiezi o conversație fără a scrie ceva anume. În plus, îți poți trimite chiar ție un astfel de mesaj pentru a te scuza că trebuie să răspunzi.

Evident, acest lucru nu funcționează la statusul WhatsApp. În schimb, acolo poți adăuga text colorat sau link-uri.

Alte trick-uri de editare text din WhatsApp

WhatsApp suportă și alte comenzi pentru editarea textului în aplicație. Astfel, dacă dorești să îngroși sau să scrii cu bold o parte din text, trebuie să pui cuvintele dorite între două asteriscuri. Pentru a scrie cu caractere înclinate sau italice, trebuie să pui textul respectiv între două underscore-uri sau liniuță jos.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l trimiți și prietenilor tăi!

  1. Empty - No Word For WA

    Empty – No Word For WA

    Empty – No Word For WA este o aplicație Android pentru trimiterea de mesaje goale. Funcționează atât pe WhatsApp, cât și pe restul de aplicații de chat. Are opțiunea de a selecta mărimea mesajului, care determină dimensiunea spațiului gol.

Cum dai mute unui utilizator pe Instagram
Cum dai mute unui utilizator pe Instagram

Ai în listă un cont în lista de Instagram cu ale cărui postări nu rezonezi. Este în regulă – cu toții cunoaștem un asemenea personaj. Din fericire, poți da mute utilizatorilor de Instagram ale căror postări te deranjează sau îți poluează lista. Din câteva click-uri nu î…

Cum recuperezi un cont dezactivat de Instagram
Cum recuperezi un cont dezactivat de Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare rețele social media. Fie că îl folosești pentru a vedea ce fac prietenii sau pentru promovare, pierderea sau închiderea contului este un scenariu de coșmar. Pe lângă pierderea unor cunoștințe cu care era singurul mijloc de comunicar…

Cum afli când ai început să urmărești pe cineva pe Instagram
Cum afli când ai început să urmărești pe cineva pe Instagram

Te trezești uneori parcurgând feed-ul tău de Instagram și întrebându-te: „Stai – când am început să urmăresc acest user?” Cu toții am trecut prin asta! Este ușor să uiți detaliile în timp, dar dacă vrei să știi exact cât timp a trecut de când ai început să u…

Cum trimiţi mesaje goale pe WhatsApp
Cum trimiţi mesaje goale pe WhatsApp

WhatsApp este o aplicaţie cu miliarde de utilizatori. Popularitatea i se datorează atât utilizării facile cât şi opţiunilor utile şi interesante integrate. În cele ce urmează îți vom arăta cum să trimiți mesaje blank pe WhatsApp, dar și alte trick-uri. Este un mod interesant …

Cum crești numărul de followeri pe Instagram
Cum crești numărul de followeri pe Instagram

Dacă ești utilizator de Instagram, sunt șanse îți dorești ca numărul de urmăritori să crească. La urma urmei, a avea un număr mare de urmăritori poate fi grozav pentru crearea de rețele și pentru a-ți face cunoscut mesajul. Dar cum poți construi această prezență online? Exist…