Cum trimiţi mesaje goale pe WhatsApp

WhatsApp este o aplicaţie cu miliarde de utilizatori. Popularitatea i se datorează atât utilizării facile cât şi opţiunilor utile şi interesante integrate.

În cele ce urmează îți vom arăta cum să trimiți mesaje blank pe WhatsApp, dar și alte trick-uri. Este un mod interesant de a da un semn prietenilor fără a scrie ceva anume sau de a verifica dacă cineva și-a ascuns statusul online pe WhatsApp.

Cum se trimit mesaje blank pe WhatsApp

Mesajul gol pe WhatsApp este acela care conține doar spațiu și nimic altceva. Din nefericire, nu poți trimite direct un mesaj gol. WhatsApp consideră acest lucru o încărcare inutilă a serverelor fără un beneficiu direct între participanții la conversație.

Copierea unui spațiu dintre cuvinte nu mai funcționează, deși era o metodă foarte la îndemână. În schimb, există o aplicație care îți permite să copiezi un mesaj gol și să îl trimiți. Aceasta se numește Empty – No Word For WA.

Pentru a o folosi, pur și simplu intră în aplicație, selectează numărul de caractere pentru a determina mărimea mesajului gol, apasă Copy și apoi Paste la fereastra de chat dorită din WhatsApp.

În acest fel poți arăta că ești atent la o conversație, fără a trimite text, emoji-uri sau chiar trei puncte de suspensie. Sau poți da un semn de viață cuiva ori să inițiezi o conversație fără a scrie ceva anume. În plus, îți poți trimite chiar ție un astfel de mesaj pentru a te scuza că trebuie să răspunzi.

Evident, acest lucru nu funcționează la statusul WhatsApp. În schimb, acolo poți adăuga text colorat sau link-uri.

Alte trick-uri de editare text din WhatsApp

WhatsApp suportă și alte comenzi pentru editarea textului în aplicație. Astfel, dacă dorești să îngroși sau să scrii cu bold o parte din text, trebuie să pui cuvintele dorite între două asteriscuri. Pentru a scrie cu caractere înclinate sau italice, trebuie să pui textul respectiv între două underscore-uri sau liniuță jos.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l trimiți și prietenilor tăi!

  1. Empty - No Word For WA

    Empty – No Word For WA

    Empty – No Word For WA este o aplicație Android pentru trimiterea de mesaje goale. Funcționează atât pe WhatsApp, cât și pe restul de aplicații de chat. Are opțiunea de a selecta mărimea mesajului, care determină dimensiunea spațiului gol.

Cum fixezi și adaugi la favorite comentarii pe TikTok
Cum fixezi și adaugi la favorite comentarii pe TikTok

Toți am întâlnit comentarii fixate în secțiunea de comentarii a unei postări pe Instagram sau YouTube. TikTok îți permite să fixați comentarii la fel. Poate te-ai întrebat de ce creatorii de conținut folosesc aceste tactici și cum te pot ajuta. În cele ce urmează îți vom arăt…

Cum să vezi cine ți-a distribuit postarea pe Instagram
Cum să vezi cine ți-a distribuit postarea pe Instagram

Instagram, una dintre cele mai populare rețele sociale, oferă diverse funcții pentru a urmări interacțiunile cu postările tale. Totuși, există anumite limitări privind vizualizarea persoanelor care îți distribuie postările. Chiar dacă rețeaua de socializare are foarte multe f…

Cum să ștergi un story Instagram de pe Android
Cum să ștergi un story Instagram de pe Android

Cu siguranță ți s-a întâmplat să ai regrete după ce ai postat un story pe Instagram. Se întâmplă chiar și celor mai buni dintre noi. Din fericire, poți șterge un story de pe Instagram chiar și după ce acesta a expirat. Cum să ștergi un Instagram Story în timp ce este activ Șt…

Cum să verifici data creării contului tău Telegram pe Android
Cum să verifici data creării contului tău Telegram pe Android

Dacă folosești Telegram, s-ar putea să fii curios cu privire la data exactă când ți-ai creat contul. De obicei, această întrebare răspunde unor probleme cum ar fi depanarea problemelor contului tău sau pentru scopuri de securitate. În acest articol vom examina mai multe metod…