Cele mai bune aplicații de livestreaming pentru Android pe care să le descarci

Transmisiunile live încep să își facă loc din ce în ce mai mult în social media. Dacă ai ceva de zis, intră live și transmite-le celor ce te urmăresc ideile tale.

Livestreaming-ul este folosit de vloggeri, de gameri, de companii sau de podcasteri pentru o mai bună interacțiune cu fanii și clienții. Pe lângă YouTube și Facebook îți prezentăm cele mai bune aplicații de livestream pentru telefonul cu Android.

  1. Twitch

    Twitch

    Twitch este o aplicație TV pentru Android. Prin ea îți poți urmări show-urile preferate, fie că e vorba de meciuri, podcasturi, vloguri sau gaming. De asemenea, îți poți crea propriul show live sau îți poți urca  înregistrările iar dacă ce publici este interesant, îți poți monetiza conținutul.

  2. Periscope

    Periscope

    Periscope este aplicația de streaming oficială a Twitter. Cu ajutorul ei poți viziona clipurile live sau poți face chiar tu un livestreaming. Când ai terminat de înregistrat, poți face conținutul disponibil pentru prieteni sau pentru întreaga lume.

  3. Vimeo

    Vimeo

    Vimeo este o platformă video disponibilă pe Android, iOS și în browser. Încarcă-ți și promovează clipurile proprii fără întreruperi. Poți face live de pe orice device și poți opta pentru versiunea la rezoluție maximă, fără reclame.

  4. Streamlabs: Livestreaming

    Streamlabs: Livestreaming

    Streamlabs: Livestreaming este o aplicație video pentru Android. Cu ajutorul ei poți face streaming pe serviciul favorit. Are la dispoziție mai mult de 500 de opțiuni pentru personalizare, acestea incluzând filtre, encoding video, bitrate, compresie sau widgeturi.

  5. SuperLive

    SuperLive

    Superlive este o aplicație socială pentru Android. Aici îți poți distribui clipurile video create de tine către o audiență selectată sau către toată lumea. Momentele speciale pot fi transmise în sistem livestreaming pentru cei dragi.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram
Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram

Instagram îți permite să organizezi și să salvezi postările preferate folosind funcția Collections. Poți păstra fotografii, clipuri și alte postări într-o ordine clară, împărțindu-le în colecții tematice. În acest articol, vei învăța cum să creezi și să folosești colecțiile p…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…