Cele mai bune jocuri multiplayer Android pentru prieteni

Jocurile multiplayer sunt întotdeauna un refugiu excelent. Fie că le joci cu prietenii sau cu necunoscuți, acestea îți vor aduce relaxare și te vor deconecta pentru ca tu să-ți refaci puterile. Opțiunile sunt nenumărate, din fiecare gen. RPG, shootere, acțiune, aventură sau chiar șah dacă preferați o provocare mentală sunt doar câteva genuri. Iată, așadar, cele mai bune jocuri multiplayer Android pe care să le joci cu prietenii.

  1. Among Us

    Among Us

    Among Us este un joc pentru Android care te pune în situația de a rezolva misterul unei crime pe o stație spațială. Unul dintre participanți este ucigașul, tu va trebui atât să supraviețuiești, cât și să afli vinovatul și să îi convingi pe ceilalți participanți să îl pedepsească.

  2. PUBG Mobile

    PUBG Mobile

    PUBG Mobile este un shooter pentru Android de tip battle royale. Rămâi ultimul participant eliminându-i pe toți ceilalți o sută. Pe hartă vei găsi arme, armură și elemente cu care să interacționezi. Jocul are și versiunea PUBG MOBILE LITE pentru telefoanele mai slabe. Numărul de participanți scade la 40 și dimensiunea hărții este mai mică.

  3. Hearthstone Heroes of Warcraft

    Hearthstone Heroes of Warcraft

    Hearthstone Heroes of Warcraft este un joc de cărți pentru Android. Alege succesiunea de cărți cea mai bună pentru a-ți elimina rivalul. Combină cărțile de atribute cu cele de magie precum și cu creaturi care te vor ajuta să învingi. Colecția de cărți este salvată în contul battle.net, astfel încât pot fi folosite pe orice platformă.

  4. Asphalt 9: Legends - New Arcade Racing Game

    Asphalt 9: Legends – New Arcade Racing Game

    Asphalt 9: Legends – New Arcade Racing Game este un joc cu raliuri pentru Android. Selectează mașina și participă cu ea la competiție. Pe circuit vei găsi rampe, scurtături și bonusuri turbo care te vor ajuta să câștigi. Grafica și sonorul sunt impresionante, creând o experiență imersivă.

  5. Call of Duty®: Mobile

    Call of Duty®: Mobile

    Call of Duty®: Mobile este un joc de război pentru Android, din celebra franciză Call of Duty. Ai la dispoziție mod multiplayer clasic, team deathmatch, domination, kill confirmed sau battle royale. Preluat din jocul pentru PC sau consolă are modul zombie, în care trebuie să supraviețuiești hoardelor de nemorți care te atacă din toate părțile.

  6. Dead by Daylight

    Dead by Daylight

    Dead by Daylight este un joc horror pentru Android. Modul multiplayer este interesant, jucătorul putând controla patru supraviețuitori sau un ucigaș. Supraviețuitorii trebuie să exploreze scena și să folosească diverse obiecte pentru a evada, în timp ce ucigașul trebuie să îi caute și să îi elimine în cel mai scurt timp.

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri MOBA pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri MOBA pentru Android pe care să le încerci

MOBA, sau Massive Online Battle Arena, este un gen care a cunoscut o popularitate uriașă pe PC și care acum își face loc și pe platformele mobile, în special pe Android. Aceste jocuri combină elemente de strategie, acțiune și cooperare în echipe, oferind o experiență de joc c…