Cele mai bune jocuri open world pentru Android

Jocurile open world sunt excelente pentru cei care iubesc acțiunea și vor să exploreze. Ai o lume întreagă la dispoziție pentru a rezolva taskurile principale ale poveștii, precum și side quests sau pur și simplu să caute abordări noi pentru întreaga acțiune. Acest gen de jocuri se combină perfect cu cele de acțiune, aventură, RPG, shootere sau survival. Iată, așadar, cele mai bune jocuri open world pentru Android.

  1. ARK: Survival Evolved

    ARK: Survival Evolved

    ARK: Survival Evolved este un joc de supraviețuire pentru Android. Dezvoltat în stilul first person, va trebui să reziști dinozaurilor explorând lumea, creând adăposturi și căutând arme pentru a te apăra. Are și mod offline, în care va trebui să capturezi și să îmblânzești dinozaurii.

  2. Crashlands

    Crashlands

    Crashlands este jocul de aventură pentru Android în care trebuie să lupți pentru marfa din camionul tău. Aceasta ți-a fost furată de extratereștri care te-au blocat pe o planetă străină. Construiește baze, rezolvă quest-urile date de NPCs, dezvoltă-ți capacitățile de luptă și domină planeta.

  3. EVE Echoes

    EVE Echoes

    EVE Echoes este un joc de strategie în spațiu, extensia pe mobil a celebrului MMORPG EVE Online. Călătorește prin galaxie și controlează noi rute comerciale prin bătălii sau prin misiuni de explorare. Fă alianțe cu alți jucători și apelează la explorare, piraterie, violență, industrie sau minerit pentru a-ți crește puterea și influența.

  4. Genshin Impact

    Genshin Impact

    Genshin Impact este un joc RPG pentru Android. Călătorește prin cele șapte națiuni ale lumii Teyvat pentru a-ți căuta și salva fratele capturat. Înfruntă monștri singur sau alături de noii aliați, însă ai grijă să îi ajuți atunci când aceștia au nevoie. Jocul este realizat în stil anime și are o hartă extinsă.

  5. Grand Theft Auto: San Andreas

    Grand Theft Auto: San Andreas

    Grand Theft Auto: San Andreas este un celebru joc cu gangsteri, acum și în varianta pentru Android. Ca și în versiunile GTA pentru PC, va trebui să rezolvi misiuni pentru a-ți salva familia. Jocul este realizat în HD și optimizat pentru dispozitivele Android, astfel încât experiența este una plăcută. Controalele sunt intuitive, unele butoane apărând doar atunci când ai nevoie de ele.

  6. Minecraft

    Minecraft

    Minecraft este un joc de construit pentru Android. Folosește blocuri din materiale diferite pentru a construi clădiri în care să supraviețuiești. De asemenea, caută resurse pentru a construi arme sau armuri cu care să te poți apăra de adversari. În modul creativ adversarii sunt eliminați iar tu ai libertatea de a construi sau distruge ce dorești.

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri MOBA pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri MOBA pentru Android pe care să le încerci

MOBA, sau Massive Online Battle Arena, este un gen care a cunoscut o popularitate uriașă pe PC și care acum își face loc și pe platformele mobile, în special pe Android. Aceste jocuri combină elemente de strategie, acțiune și cooperare în echipe, oferind o experiență de joc c…