Cele mai bune jocuri tower defense pentru Android pe care să le încerci

Dacă ești ca mine, atunci îți plac la nebunie jocurile tower defense! Este ceva atât de satisfăcător în a plasa strategic turnulețele și a privi cum hoardele de inamici sunt măcelărite. Și, din fericire pentru noi, utilizatorii de Android, există o droaie de jocuri de apărare cu turnuri din care puteți alege.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui joc nou care să vă țină ocupat până la următoarea lansare importantă sau dacă sunteți la început în acest gen și nu știți de unde să începeți, atunci consultați această listă cu cele mai bune jocuri tower defense pentru Android!

 1. Zombie Defense

  Zombie Defense

  Zombie Defense este un joc cu zombi pentru Android. Preia comanda supraviețuitorilor și instruiește-i să se apere de valurile succesive de zombi. Ai la dispoziție upgrade-uri instant, dar și unele pe care le faci în afara jocului. Mută soldații manual pentru a întări poziții și pentru a câștiga avantaje tactice.

 2. Plants vs. Zombies™

  Plants vs. Zombies™

  Plants vs. Zombies™ este jocul clasic cu plante vs zombi pentru Android. Fiecare plantă are abilități unice și te va ajuta să îți aperi casa de invadatorii care vin în valuri succesive, din ce în ce mai buni și mai rezistenți. Combină proprietățile plantelor pentru un atac superior. Unele plante pot fi folosite doar o singură dată, așa că ai grijă să le înlocuiești. Iar noaptea, când plantele dorm, ciupercile iau rolul apărării.

 3. Kingdom Rush

  Kingdom Rush

  Kingdom Rush este un joc de apărare pentru Android dezvoltat pe tema fantasy. Apără regatul împotriva hoardelor de orci, a vrăjitorilor sau a altor inamici plasând strategic turnurile specializate. Ai grijă să nu rămână neacoperită nicio bucată din drumul pe care trec invadatorii. Nu uita să faci upgrade-uri pentru a ajunge mai ușor la victorie.

 4. Bloons TD 6

  Bloons TD 6

  Bloons TD 6 este un joc de apărare turn pentru Android în care turnurile cu maimuțe trebuie să folosească arme pentru a sparge baloanele și a le opri avansarea. Maimuțele trebuie să fie plasate în așa fel încât să acopere toată suprafața de joc. Sunt 20 de tipuri de turnuri, fiecare având diverse upgrade-uri, așa că jocul este atât distractiv, cât și solicitant.

 5. Swamp Attack

  Swamp Attack

  Swamp Attack este un joc Android în care trebuie să îți aperi casa de ființele venite din mlaștină. Ai un arsenal întreg la dispoziție, iar dacă nu este de ajuns, poți cumpăra upgrade-uri și dispozitive speciale. Jocul este dispus pe mai mult de 300 de nivele și are misiuni rapide pentru atunci când ai foarte puțin timp.

Cele mai bune jocuri simulatoare de viață pentru Android
Cele mai bune jocuri simulatoare de viață pentru Android

Simulatoarele de viață sunt un gen de nișă. În acestea trebuie să controlezi un personaj pentru întreaga viață și să faci alegeri pentru el. De la clasicele Sims și Tamagotchi genul a evoluat, pe piață existând o mare varietate de jocuri și scenarii. În cele ce urmează îți vo…

Cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse pentru Android
Cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse pentru Android

Dacă vrei să-ți testezi abilitățile cognitive, ochiul vultur și mintea de detectiv, încearcă jocurile cu obiecte ascunse. Acestea sunt un mod bun de a te deconecta de lumea dimprejur. Problema este că te vor atrage atât de mult, încât vei pierde ore în șir jucându-te. Iată, a…

Cele mai bune jocuri multiplayer Android pentru prieteni
Cele mai bune jocuri multiplayer Android pentru prieteni

Jocurile multiplayer sunt întotdeauna un refugiu excelent. Fie că le joci cu prietenii sau cu necunoscuți, acestea îți vor aduce relaxare și te vor deconecta pentru ca tu să-ți refaci puterile. Opțiunile sunt nenumărate, din fiecare gen. RPG, shootere, acțiune, aventură sau c…

Cele mai bune sticker packs pentru WhatsApp pe care să le descarci
Cele mai bune sticker packs pentru WhatsApp pe care să le descarci

Stickerele au devenit o metodă facilă pentru a te exprima într-o aplicație de chat. Exprimă emoții complexe sau reacții la orice situație atunci când ești pe fugă și  nu poți scrie un răspuns potrivit. Deja s-a ajuns în zona în care îți poți crea stickere animate cu sunet pen…