Cum știi dacă cineva este online pe Instagram

Te-ai întrebat vreodată dacă persoana cu care vorbești pe Instagram este de fapt online? Sau, pur și simplu, îți dă cu seen sau face ghosting?

Acest ghid îți va arăta cum să determini dacă cineva este online pe Instagram. Este bine să vezi cu cine ai de-a face, de la prieteni care nu au chef să vorbească sau până la un cont fals care s-a strecurat în lista de prieteni.

Care este indicatorul că cineva este online pe Instagram

În cazul în care vrei să vezi dacă cineva din lista de contacte este online, va trebui ca tu însuți să ai această opțiune activă. Dacă ți-ai ascuns statusurile Last seen și Online, nu le vei putea vedea nici pe ale altora. Înainte să îți activezi statusul, este recomandat să faci o verificare a securității contului, pentru a nu fi bombardat de spam-uri.

Pentru activarea statusului, mergi la profil, apoi la Settings – Privacy – Activity Status și bifează Show Activity Status. În acest fel, le arați altora că ești online și ai acces la statusul lor.

Ca să vezi cine este online, intră în DM. Persoanele care stau pe Instagram în acel moment vor avea un punct verde la poza de profil. Dacă nu este prezent, acea persoană fie este offline, fie și-a dezactivat statusul.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de poze și conținut video. Arată prietenilor sau lumii întregi ce ai făcut. Ai la dispoziție instrumente, precum filtre și efecte, sau poți folosi o aplicație externă pentru editarea fotografiilor.

Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok
Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok

TikTok este o aplicație social media care îți permite să distribui videoclipuri scurte către prieteni sau către publicul larg. Este foarte distractiv de utilizat și există o mulțime de videoclipuri grozave. Dar poate fi complicat să găsești și să organizezi videoclipurile tal…

Cum faci live streaming pe Instagram
Cum faci live streaming pe Instagram

Dacă vrei să îți crești audiența pe Instagram sau să interacționezi cu followerii, trebuie să folosești  funcția live streaming. Fie că ești la un concert, la o ieșire cu prietenii, în vacanță sau pur și simplu acasă, streamingul live este o modalitate excelentă de a ține urm…

Cum știi dacă cineva este online pe Instagram
Cum știi dacă cineva este online pe Instagram

Te-ai întrebat vreodată dacă persoana cu care vorbești pe Instagram este de fapt online? Sau, pur și simplu, îți dă cu seen sau face ghosting? Acest ghid îți va arăta cum să determini dacă cineva este online pe Instagram. Este bine să vezi cu cine ai de-a face, de la prieteni…

Cum îți descarci datele de pe TikTok
Cum îți descarci datele de pe TikTok

TikTok poate fi un instrument excelent pentru promovare sau fun, dar și o mare bătaie de cap atunci când vorbim de privacy. Ți-am făcut un tutorial cu tot ceea ce trebuie să știi despre confidențialitate și setările cele mai bune pentru a te proteja. Următorul pas este să des…