Cele mai bune aplicații Android pentru a vedea meciurile de la CM Qatar 2022

Sportul-rege este în plin sezon. Deși a debutat cu destule controverse, Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar este urmărit de întreaga planetă. Dacă dorești să vezi meciurile live sau doar să urmărești rezultate și clasamente, ți-am făcut o listă cu cele mai bune aplicații Android pentru a vedea meciurile de fotbal de la Campionatul Mondial din Qatar.

 1. tvrplus

  tvrplus

  Tvrplus este o aplicație TV pentru Android cu care poți urmări live programul televiziunii naționale. Intră pe ea la ora exactă pentru a vedea meciurile Campionatului Mondial transmise în direct de TVR, precum și emisiunile de comentarii de după meciuri.

 2. Orange TV Go

  Orange TV Go

  Orange TV Go este o aplicație de streaming pentru Android. Dacă ești abonat Orange, prin intermediul aplicației ai acces la posturile de televiziune care sunt transmise de acest operator de cablu. Ai acces și la canalul TVR unde se văd meciurile CM Qatar 2022.

 3. ESPN

  ESPN

  ESPN este aplicația de știri sportive a canalului american cu același nume. Urmărește meciurile CM 2022, scoruri live precum și emisiuni de comentarii. În cazul în care nu ai acces, folosește o aplicație VPN gratuită și setează ca locație SUA.

 4. JioTV Live Sports Movies Shows

  JioTV Live Sports Movies Shows

  JioTV Live Sports Movies Shows este o aplicație TV live pentru Android care îți oferă gratuit meciurile Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar. Trebuie doar să găsești un canal care le transmite comentate într-o limbă cunoscută, iar cele mai multe sunt în engleză.

 5. LiveScore

  LiveScore

  Dacă nu ai timp să te uiți la meciuri, însă vrei să vezi rezumate, rezultate și clasamente, LiveScore este aplicația de fotbal potrivită pentru tine. Ai imediat livetext și rezultate de la meciurile CM de fotbal din Qatar, din campionatele interne precum și din alte sporturi.

Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram
Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram

Odată cu creșterea preocupărilor legate de confidențialitate, este esențial să înțelegi cine accesează contul tău și de pe ce dispozitiv. Creșterea securității contului de Telegram este necesară pentru ca datele și conversațiile tale să fie în siguranță. Sesiunile de autentif…

Cele mai bune aplicații Android pentru monitorizarea somnului
Cele mai bune aplicații Android pentru monitorizarea somnului

Intră într-o lume unde calitatea somnului nu este doar un lux, ci o realitate accesibilă cu ajutorul tehnologiei moderne. În epoca digitală, dispozitivele Android nu sunt doar unelte pentru comunicare și divertisment, ci și instrumente folositoare pentru a  optimiza odihna no…