Cele mai bune aplicații Android pentru a vedea meciurile de la CM Qatar 2022

Sportul-rege este în plin sezon. Deși a debutat cu destule controverse, Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar este urmărit de întreaga planetă. Dacă dorești să vezi meciurile live sau doar să urmărești rezultate și clasamente, ți-am făcut o listă cu cele mai bune aplicații Android pentru a vedea meciurile de fotbal de la Campionatul Mondial din Qatar.

 1. tvrplus

  tvrplus

  Tvrplus este o aplicație TV pentru Android cu care poți urmări live programul televiziunii naționale. Intră pe ea la ora exactă pentru a vedea meciurile Campionatului Mondial transmise în direct de TVR, precum și emisiunile de comentarii de după meciuri.

 2. Orange TV Go

  Orange TV Go

  Orange TV Go este o aplicație de streaming pentru Android. Dacă ești abonat Orange, prin intermediul aplicației ai acces la posturile de televiziune care sunt transmise de acest operator de cablu. Ai acces și la canalul TVR unde se văd meciurile CM Qatar 2022.

 3. ESPN

  ESPN

  ESPN este aplicația de știri sportive a canalului american cu același nume. Urmărește meciurile CM 2022, scoruri live precum și emisiuni de comentarii. În cazul în care nu ai acces, folosește o aplicație VPN gratuită și setează ca locație SUA.

 4. JioTV Live Sports Movies Shows

  JioTV Live Sports Movies Shows

  JioTV Live Sports Movies Shows este o aplicație TV live pentru Android care îți oferă gratuit meciurile Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar. Trebuie doar să găsești un canal care le transmite comentate într-o limbă cunoscută, iar cele mai multe sunt în engleză.

 5. LiveScore

  LiveScore

  Dacă nu ai timp să te uiți la meciuri, însă vrei să vezi rezumate, rezultate și clasamente, LiveScore este aplicația de fotbal potrivită pentru tine. Ai imediat livetext și rezultate de la meciurile CM de fotbal din Qatar, din campionatele interne precum și din alte sporturi.

Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok
Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok

TikTok este o aplicație social media care îți permite să distribui videoclipuri scurte către prieteni sau către publicul larg. Este foarte distractiv de utilizat și există o mulțime de videoclipuri grozave. Dar poate fi complicat să găsești și să organizezi videoclipurile tal…

Cum faci live streaming pe Instagram
Cum faci live streaming pe Instagram

Dacă vrei să îți crești audiența pe Instagram sau să interacționezi cu followerii, trebuie să folosești  funcția live streaming. Fie că ești la un concert, la o ieșire cu prietenii, în vacanță sau pur și simplu acasă, streamingul live este o modalitate excelentă de a ține urm…

Cum știi dacă cineva este online pe Instagram
Cum știi dacă cineva este online pe Instagram

Te-ai întrebat vreodată dacă persoana cu care vorbești pe Instagram este de fapt online? Sau, pur și simplu, îți dă cu seen sau face ghosting? Acest ghid îți va arăta cum să determini dacă cineva este online pe Instagram. Este bine să vezi cu cine ai de-a face, de la prieteni…

Cum îți descarci datele de pe TikTok
Cum îți descarci datele de pe TikTok

TikTok poate fi un instrument excelent pentru promovare sau fun, dar și o mare bătaie de cap atunci când vorbim de privacy. Ți-am făcut un tutorial cu tot ceea ce trebuie să știi despre confidențialitate și setările cele mai bune pentru a te proteja. Următorul pas este să des…