Cele mai bune jocuri Android cu zombi pe care să le încerci

Puțin horror n-a omorât pe nimeni… decât în filme! De la Noaptea Morților Vii încoace, filmele cu zombi și-au câștigat locul în cinematografie. Dacă ești fan al genului, poți extinde experiența și pe telefonul cu Android. Îți prezentăm cele mai bune jocuri cu zombie pentru Android. Multe dintre ele au atât o grafică excepțională, cât și un gameplay care să te țină în suspans.

 1. Dead Ahead

  Dead Ahead

  Dead Ahead este un joc cu mașini pentru Android. Ca personaj principal, trebuie să conduci pentru a supraviețui. Fă slalom printre mașini, intră în mulțimile de nemorți, trage sau aruncă grenade când nu mai e de glumă. Fă upgrade mașinii și armelor pentru a putea trece cu bine de următorul nivel.

 2. Plants vs. Zombies™ 2

  Plants vs. Zombies™ 2

  Plants vs. Zombies™ 2 este un joc cu zombi prezent atât pe Android, cât și pe PC. Apără-ți casa de hoardele de zombi care vor să îți mănânce creierul. Plantele de grădină și acvatice te vor ajuta să îi elimini. Combină plantele pentru a crea superarme cu efecte devastatoare.

 3. DEAD TRIGGER 2

  DEAD TRIGGER 2

  DEAD TRIGGER 2 este un joc FPS pentru Android. Caută și salvează supraviețuitorii, îndeplinește misiunile și, la final, ai un boss battle pe cinste. Jocul este open map, însă dacă urmezi instrucțiunile nu te vei pierde pe hartă. Limitele acesteia cresc pe măsură ce rezolvi misiunile.

 4. State of Survival

  State of Survival

  State of Survival este un joc de strategie pentru Android. Trebuie să supraviețuiești apocalipsei zombie, însă nu poți face acest lucru fără ajutor. Creează și extinde o bază care să te apere și să îți permită să te dezvolți.

 5. Last Day on Earth: Survival

  Last Day on Earth: Survival

  Last Day on Earth: Survival este un joc de supraviețuire pentru Android. Explorează harta pentru a găsi elemente necesare supraviețuirii, însă fii pe fază pentru că zombi vor încerca să te ucidă. Ai grijă la indicatorii vitali: apa și mâncarea se găsesc greu și, de obicei, va trebui să omori hoarde de zombie până să ajungi la ele.

Cele mai bune jocuri Android cu zombi pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri Android cu zombi pe care să le încerci

Puțin horror n-a omorât pe nimeni… decât în filme! De la Noaptea Morților Vii încoace, filmele cu zombi și-au câștigat locul în cinematografie. Dacă ești fan al genului, poți extinde experiența și pe telefonul cu Android. Îți prezentăm cele mai bune jocuri cu zombie pen…

Cele mai bune jocuri survival pentru Android
Cele mai bune jocuri survival pentru Android

Jocurile de supraviețuire sunt o specie aparte, care merită încercate pe deplin. Spre deosebire de alte jocuri, axate pe eliminarea adversarilor, aici trebuie să te ferești și să îți găsești cele necesare vieții. De obicei, genul se întrepătrunde cu altele, precum jocurile de…

Cele mai bune jocuri gacha pentru Android pe care să le descarci
Cele mai bune jocuri gacha pentru Android pe care să le descarci

Jocurile gacha au cunoscut o popularitate crescută în ultimii ani. Din ce în ce mai multă lume alege să îşi petreacă timpul liber într-un astfel de joc. Genul gacha adună jocuri în care personajul primeşte obiecte random atunci când cheltuieşte monedele din joc. Multe dintre …