Cum salvezi pozele de pe WhatsApp în galeria telefonului cu Android

WhatsApp îți oferă opțiuni excelente care transformă comunicarea într-o experiență plăcută. De multe ori folosim aplicația pentru a trimite imagini sau meme-uri.

Însă nu întotdeauna acestea se salvează în memoria telefonului. Iar când ai nevoie de una dintre ele pentru a o transforma cu un editor de poze, va trebui să le cauți. În cele ce urmează, îți vom arăta cum salvezi imaginile de pe WhatsApp în memoria telefonului cu Android.

Cum se salvează imaginile de pe WhatsApp

Este posibil ca pozele de pe WhatsApp să nu se salveze automat în memoria telefonului. De asemenea, să ajungi la o poză descărcată poate fi puțin mai greu, în special dacă ai nevoie de ea urgent.

WhatsApp îți oferă posibilitatea de a salva manual aceste poze. Urmează pașii aceștia:

  • Intră în aplicația WhatsApp.
  • Mergi la conversația din care dorești să salvezi poza.
  • Apasă lung pe poză pentru a o selecta.
  • Apasă butonul de meniu din dreapta sus.
  • Apasă Save.

În acest moment, poți găsi imaginea foarte ușor. Trebuie să intri în galeria de imagini a telefonului. Acolo, sortează imaginile după ultimele adăugate și vei găsi poza de care ai nevoie.

Unde se găsesc imaginile WhatsApp în memoria telefonului

Pentru a găsi imaginile WhatsApp salvate automat pe telefon, trebuie să ai un manager de fișiere instalat. De obicei acesta se numește Files și se găsește pe majoritatea telefoanelor.

Pentru a găsi pozele de pe WhatsApp intră în Files. Odată intrat, apasă Internal storage, apoi WhatsApp. Caută folderul Media și apasă-l, după aceea selectează WhatsApp Images.

Pentru un acces mai facil, poți oricând să apelezi la servicii de cloud. Ai aici un tutorial despre cum salvezi automat pozele din WhatsApp în Google Photos.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare prezentă pe toate platformele. Se poate accesa fie din aplicație dedicată, fie din browser. Cu ajutorul ei ții legătura cu familia și prietenii. Pentru afacerea ta poți folosi WhatsApp Business, o versiune dedicată a aplicației de bază.

Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram
Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram

Odată cu creșterea preocupărilor legate de confidențialitate, este esențial să înțelegi cine accesează contul tău și de pe ce dispozitiv. Creșterea securității contului de Telegram este necesară pentru ca datele și conversațiile tale să fie în siguranță. Sesiunile de autentif…

Cum raportezi pe cineva pe Telegram
Cum raportezi pe cineva pe Telegram

Telegram este un serviciu de mesagerie instant folosit de milioane de persoane în întreaga lume. Din păcate, nu toți utilizatorii au intenții bune. Dacă întâlnești pe cineva care încalcă regulile serviciului, este important să știi cum să îl raportezi. În acest articol, îți v…

Cum să dai share ecranului în WhatsApp
Cum să dai share ecranului în WhatsApp

WhatsApp a devenit un mijloc esențial de comunicare pentru miliarde de oameni la nivel global. Meta continuă să îmbunătățească constant acest serviciu pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor. Pentru a facilita ședințele de asistență tehnică și întâlnirile online, …