Cum salvezi pozele de pe WhatsApp în galeria telefonului cu Android

WhatsApp îți oferă opțiuni excelente care transformă comunicarea într-o experiență plăcută. De multe ori folosim aplicația pentru a trimite imagini sau meme-uri.

Însă nu întotdeauna acestea se salvează în memoria telefonului. Iar când ai nevoie de una dintre ele pentru a o transforma cu un editor de poze, va trebui să le cauți. În cele ce urmează, îți vom arăta cum salvezi imaginile de pe WhatsApp în memoria telefonului cu Android.

Cum se salvează imaginile de pe WhatsApp

Este posibil ca pozele de pe WhatsApp să nu se salveze automat în memoria telefonului. De asemenea, să ajungi la o poză descărcată poate fi puțin mai greu, în special dacă ai nevoie de ea urgent.

WhatsApp îți oferă posibilitatea de a salva manual aceste poze. Urmează pașii aceștia:

  • Intră în aplicația WhatsApp.
  • Mergi la conversația din care dorești să salvezi poza.
  • Apasă lung pe poză pentru a o selecta.
  • Apasă butonul de meniu din dreapta sus.
  • Apasă Save.

În acest moment, poți găsi imaginea foarte ușor. Trebuie să intri în galeria de imagini a telefonului. Acolo, sortează imaginile după ultimele adăugate și vei găsi poza de care ai nevoie.

Unde se găsesc imaginile WhatsApp în memoria telefonului

Pentru a găsi imaginile WhatsApp salvate automat pe telefon, trebuie să ai un manager de fișiere instalat. De obicei acesta se numește Files și se găsește pe majoritatea telefoanelor.

Pentru a găsi pozele de pe WhatsApp intră în Files. Odată intrat, apasă Internal storage, apoi WhatsApp. Caută folderul Media și apasă-l, după aceea selectează WhatsApp Images.

Pentru un acces mai facil, poți oricând să apelezi la servicii de cloud. Ai aici un tutorial despre cum salvezi automat pozele din WhatsApp în Google Photos.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare prezentă pe toate platformele. Se poate accesa fie din aplicație dedicată, fie din browser. Cu ajutorul ei ții legătura cu familia și prietenii. Pentru afacerea ta poți folosi WhatsApp Business, o versiune dedicată a aplicației de bază.

Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok
Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok

TikTok este o aplicație social media care îți permite să distribui videoclipuri scurte către prieteni sau către publicul larg. Este foarte distractiv de utilizat și există o mulțime de videoclipuri grozave. Dar poate fi complicat să găsești și să organizezi videoclipurile tal…

Cum faci live streaming pe Instagram
Cum faci live streaming pe Instagram

Dacă vrei să îți crești audiența pe Instagram sau să interacționezi cu followerii, trebuie să folosești  funcția live streaming. Fie că ești la un concert, la o ieșire cu prietenii, în vacanță sau pur și simplu acasă, streamingul live este o modalitate excelentă de a ține urm…

Cum știi dacă cineva este online pe Instagram
Cum știi dacă cineva este online pe Instagram

Te-ai întrebat vreodată dacă persoana cu care vorbești pe Instagram este de fapt online? Sau, pur și simplu, îți dă cu seen sau face ghosting? Acest ghid îți va arăta cum să determini dacă cineva este online pe Instagram. Este bine să vezi cu cine ai de-a face, de la prieteni…

Cum îți descarci datele de pe TikTok
Cum îți descarci datele de pe TikTok

TikTok poate fi un instrument excelent pentru promovare sau fun, dar și o mare bătaie de cap atunci când vorbim de privacy. Ți-am făcut un tutorial cu tot ceea ce trebuie să știi despre confidențialitate și setările cele mai bune pentru a te proteja. Următorul pas este să des…