Cum îți schimbi username-ul pe TikTok

Alegerea unui nume de utilizator a reprezentat dintotdeauna o problemă, foarte multe platforme nefiind de acord cu schimbarea acestuia. Însă trendul este reprezentat, în momentul de față, de posibilitatea de a-l schimba, Instagram și Facebook fiind primele platforme mari care au implementat acest lucru.

Schimbarea numelui de utilizator poate fi și o metodă confidențialitate pe rețelele social media. În cele ce urmează îți prezentăm cum poți să îți schimbi numele de utilizator pe TikTok. Este simplu și gata în maximum două minute.

De ce se schimbă numele de utilizator pe o rețea de socializare

Numele de utilizator poate fi numele tău real, un nickname sau ceva ce te reprezintă la un moment dat. De aceea, schimbarea acestuia câteodată este chiar recomandată.

Motivele pot fi diverse, spre exemplu trecerea de la un username făcut în tinerețe, poate scris în l33t, la unul serios, fără a pierde contul respectiv. În plus, poate fi o metodă de a scăpa de persoanele care te hărțuiesc, deși poți să găsești pe cineva pe TikTok căruia nu-i știi username-ul.

Ține cont, însă, și de faptul că schimbarea numelui de utilizator poate însemna pierderea unor persoane care te urmăresc. Dacă folosesc TikTok fără cont și nu sunt abonați la canalul tău, acești followeri nu mai au șansa să te găsească.

Modifică numele de utilizator pe TikTok în câțiva pași simpli

Pentru a schimba username-ul pe TikTok, urmează acești pași:

  • Intră pe TikTok de pe telefonul cu Android.
  • Mergi la profil.
  • Apasă Edit profile.
  • Apasă Username.
  • Scrie noul nume de utilizator și apasă Save.

TikTok nu păstrează un istoric de username în profiluri. Acest lucru poate fi benefic pentru tine, în cazul în care vrei să nu mai fii găsit de anumite persoane.

Schimbarea numelui se face la minimum 30 de zile distanță. De aceea, ai grijă să fie scris corect, deoarece vei fi blocat o perioadă cu acel username, fie el greșit sau nu.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este o rețea social media bazată pe distribuirea de conținut video. În aplicație ai toate instrumentele necesare pentru editarea rapidă a clipurilor prin tăiere, unire, adăugarea de voiceover,  filtre, efecte sau stickere.

Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok
Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok

TikTok este o aplicație social media care îți permite să distribui videoclipuri scurte către prieteni sau către publicul larg. Este foarte distractiv de utilizat și există o mulțime de videoclipuri grozave. Dar poate fi complicat să găsești și să organizezi videoclipurile tal…

Cum faci live streaming pe Instagram
Cum faci live streaming pe Instagram

Dacă vrei să îți crești audiența pe Instagram sau să interacționezi cu followerii, trebuie să folosești  funcția live streaming. Fie că ești la un concert, la o ieșire cu prietenii, în vacanță sau pur și simplu acasă, streamingul live este o modalitate excelentă de a ține urm…

Cum știi dacă cineva este online pe Instagram
Cum știi dacă cineva este online pe Instagram

Te-ai întrebat vreodată dacă persoana cu care vorbești pe Instagram este de fapt online? Sau, pur și simplu, îți dă cu seen sau face ghosting? Acest ghid îți va arăta cum să determini dacă cineva este online pe Instagram. Este bine să vezi cu cine ai de-a face, de la prieteni…

Cum îți descarci datele de pe TikTok
Cum îți descarci datele de pe TikTok

TikTok poate fi un instrument excelent pentru promovare sau fun, dar și o mare bătaie de cap atunci când vorbim de privacy. Ți-am făcut un tutorial cu tot ceea ce trebuie să știi despre confidențialitate și setările cele mai bune pentru a te proteja. Următorul pas este să des…