Cele mai bune aplicații asistent personal pentru Android pe care să le încerci

Dacă ești în căutarea unei aplicații asistent personal care să te ajute să gestionezi sarcinile de zi cu zi, există o mulțime de opțiuni excelente. Fiecare aplicație are propriile caracteristici unice, așa că poate fi greu să decizi care este cea potrivită pentru tine. Consultă această listă a celor mai bune aplicații de asistent personal pentru Android pentru a vedea care dintre ele corespunde nevoilor tale.

 1. Google Assistant

  Google Assistant

  Google Assistant  este o aplicație Google pentru Android. Este suficient să spui „Ok Google” pentru a lansa aplicația, apoi lansează comanda. Poți să-i adresezi întrebări, să setezi cronometre și alarme, să verifici vremea, să controlezi dispozitive inteligente și multe altele. În plus, asistentul Google învață mereu trucuri noi, așa că poți fi sigur că va continua să fie un prieten valoros în viața ta.

 2. Amazon Alexa

  Amazon Alexa

  Dacă ești în căutarea unui asistent virtual util, nu poți da greș cu Amazon Alexa. Cu aplicația Alexa, poți gestiona cu ușurință sarcinile zilnice, ținând cont de programul tău și rezolvând lucrurile cu ușurință. În plus, datorită setului de abilități în continuă creștere al lui Alexa, îi poți cere ajutorul și pentru o gamă largă de sarcini, de la comandarea unei pizza la rezervarea unei camere de hotel.

 3. Robin - the Siri Challenger

  Robin – the Siri Challenger

  Ai nevoie de o nouă aplicație Android care să te ajute să fii mai organizat? Nu căuta mai departe de Robin, aplicația perfectă pentru oricine dorește să țină evidența sarcinilor și a întâlnirilor de zi cu zi. Cu Robin, poți adăuga cu ușurință sarcini și evenimente noi în calendar, poți seta memento-uri vezi programul viitor cu o singură comandă. În plus, Robin se sincronizează cu contul Google, astfel încât să poți accesa informațiile de oriunde.

 4. Jarvis - My Personal Assistant

  Jarvis – My Personal Assistant

  Jarvis este aplicația Android de productivitate concepută pentru a-ți face viața mai ușoară, având grijă de lucrurile mărunte. De la urmărirea programului până la trimiterea de memento-uri, Jarvis este asistentul tău personal care este mereu la îndemână pentru a te ajuta. Se integrează perfect cu toate celelalte aplicații Android pentru o experiență de utilizare fără probleme.

 5. DataBot Personal Assistant

  DataBot Personal Assistant

  DataBot Personal Assistant este un instrument pentru Android care îți pune la dispoziție un asistent personal. Acesta te ajută să îți urmărești calendarul, reamintește evenimentele viitoare și poate chiar să răspundă la întrebări despre vreme sau despre cotațiile bursiere. În plus, DataBot poate fi personalizat pentru a răspunde unor nevoi specifice.

Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok
Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok

TikTok este o aplicație social media care îți permite să distribui videoclipuri scurte către prieteni sau către publicul larg. Este foarte distractiv de utilizat și există o mulțime de videoclipuri grozave. Dar poate fi complicat să găsești și să organizezi videoclipurile tal…

Cum faci live streaming pe Instagram
Cum faci live streaming pe Instagram

Dacă vrei să îți crești audiența pe Instagram sau să interacționezi cu followerii, trebuie să folosești  funcția live streaming. Fie că ești la un concert, la o ieșire cu prietenii, în vacanță sau pur și simplu acasă, streamingul live este o modalitate excelentă de a ține urm…

Cum știi dacă cineva este online pe Instagram
Cum știi dacă cineva este online pe Instagram

Te-ai întrebat vreodată dacă persoana cu care vorbești pe Instagram este de fapt online? Sau, pur și simplu, îți dă cu seen sau face ghosting? Acest ghid îți va arăta cum să determini dacă cineva este online pe Instagram. Este bine să vezi cu cine ai de-a face, de la prieteni…

Cum îți descarci datele de pe TikTok
Cum îți descarci datele de pe TikTok

TikTok poate fi un instrument excelent pentru promovare sau fun, dar și o mare bătaie de cap atunci când vorbim de privacy. Ți-am făcut un tutorial cu tot ceea ce trebuie să știi despre confidențialitate și setările cele mai bune pentru a te proteja. Următorul pas este să des…