Cele mai bune aplicații asistent personal pentru Android pe care să le încerci

Dacă ești în căutarea unei aplicații asistent personal care să te ajute să gestionezi sarcinile de zi cu zi, există o mulțime de opțiuni excelente. Fiecare aplicație are propriile caracteristici unice, așa că poate fi greu să decizi care este cea potrivită pentru tine. Consultă această listă a celor mai bune aplicații de asistent personal pentru Android pentru a vedea care dintre ele corespunde nevoilor tale.

 1. Google Assistant

  Google Assistant

  Google Assistant  este o aplicație Google pentru Android. Este suficient să spui „Ok Google” pentru a lansa aplicația, apoi lansează comanda. Poți să-i adresezi întrebări, să setezi cronometre și alarme, să verifici vremea, să controlezi dispozitive inteligente și multe altele. În plus, asistentul Google învață mereu trucuri noi, așa că poți fi sigur că va continua să fie un prieten valoros în viața ta.

 2. Amazon Alexa

  Amazon Alexa

  Dacă ești în căutarea unui asistent virtual util, nu poți da greș cu Amazon Alexa. Cu aplicația Alexa, poți gestiona cu ușurință sarcinile zilnice, ținând cont de programul tău și rezolvând lucrurile cu ușurință. În plus, datorită setului de abilități în continuă creștere al lui Alexa, îi poți cere ajutorul și pentru o gamă largă de sarcini, de la comandarea unei pizza la rezervarea unei camere de hotel.

 3. Robin - the Siri Challenger

  Robin – the Siri Challenger

  Ai nevoie de o nouă aplicație Android care să te ajute să fii mai organizat? Nu căuta mai departe de Robin, aplicația perfectă pentru oricine dorește să țină evidența sarcinilor și a întâlnirilor de zi cu zi. Cu Robin, poți adăuga cu ușurință sarcini și evenimente noi în calendar, poți seta memento-uri vezi programul viitor cu o singură comandă. În plus, Robin se sincronizează cu contul Google, astfel încât să poți accesa informațiile de oriunde.

 4. Jarvis - My Personal Assistant

  Jarvis – My Personal Assistant

  Jarvis este aplicația Android de productivitate concepută pentru a-ți face viața mai ușoară, având grijă de lucrurile mărunte. De la urmărirea programului până la trimiterea de memento-uri, Jarvis este asistentul tău personal care este mereu la îndemână pentru a te ajuta. Se integrează perfect cu toate celelalte aplicații Android pentru o experiență de utilizare fără probleme.

 5. DataBot Personal Assistant

  DataBot Personal Assistant

  DataBot Personal Assistant este un instrument pentru Android care îți pune la dispoziție un asistent personal. Acesta te ajută să îți urmărești calendarul, reamintește evenimentele viitoare și poate chiar să răspundă la întrebări despre vreme sau despre cotațiile bursiere. În plus, DataBot poate fi personalizat pentru a răspunde unor nevoi specifice.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…

Cum să ștergi un repost pe TikTok
Cum să ștergi un repost pe TikTok

TikTok oferă mai multe opțiuni pentru a partaja un videoclip popular cu alții. Un astfel de truc este capacitatea de a reposta un videoclip cu o singură atingere. TikTok a plasat opțiunea Repost în meniul de share, iar datorită proximității butonului față de alte pictograme s…

Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email
Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email

WhatsApp a continuat să îmbunătățească platforma pentru siguranța și securitatea utilizatorilor săi. Serviciul de mesagerie a suportat conversații criptate end-to-end și backup-uri criptate pentru o lungă perioadă, dar din motive de securitate online, aceste măsuri nu sunt su…