Cele mai bune jocuri survival pentru Android

Jocurile de supraviețuire sunt o specie aparte, care merită încercate pe deplin. Spre deosebire de alte jocuri, axate pe eliminarea adversarilor, aici trebuie să te ferești și să îți găsești cele necesare vieții.

De obicei, genul se întrepătrunde cu altele, precum jocurile de acțiune sau aventură. În cele ce urmează îți vom prezenta cinci cele mai bune jocuri survival pentru Android.

 1. ARK: Survival Evolved

  ARK: Survival Evolved

  ARK: Survival Evolved este un joc de aventură pentru Android, în care trebuie să supraviețuiești atacurilor dinozaurilor din era Jurassic. Creează adăposturi, caută arme, explorează lumea și îmblânzește dinozauri care te vor apăra. Ai la dispoziție peste 80 de specii ale epocii respective.

 2. Don't Starve: Pocket Edition

  Don’t Starve: Pocket Edition

  Don’t Starve: Pocket Edition este un joc de supraviețuire pentru Android. Ajută-ți eroul să găsească drumul spre casă într-o lume ciudată și periculoasă. Găsește indiciile necesare dar și mâncare, apă sau resurse pentru crearea de unelte.

 3. Crashlands

  Crashlands

  Crashlands este un joc RPG pentru Android. În el ești un camionagiu care trebuie să își recupereze marfa furată de extratereștri. Ascultă poveștile celor cu care te întâlnești și rezolvă quest-urile pentru a aduna skill-uri și resurse. Lumea este imensă, distribuită pe trei continente, așa că vei avea de rezolvat cel puțin 500 de task-uri.

 4. This War of Mine

  This War of Mine

  This War of Mine este jocul de război pentru Android în care ai grijă de un grup de civili. Pe aceștia îi protejezi, le cauți medicamente și alimente și îi conduci prin zona de război, unde te așteaptă pericole cauzate de soldați inamici sau de grupuri de tâlhari. Ziua trebuie să stai în bunker iar noaptea vei căuta provizii.

 5. LifeAfter

  LifeAfter

  LifeAfter este aventura ta în lumea postapocaliptică. Acest joc cu zombi pentru Android te pune în situația de a supraviețui în mediu ostil, confruntat cu lipsa de hrană, adăpost și resurse. Se desfășoară în sistem open map, în care poți interacționa cu ceilalți jucători.

Cele mai bune jocuri dress-up Android pentru pasionații de modă
Cele mai bune jocuri dress-up Android pentru pasionații de modă

Dacă ești pasionat de ținute fabuloase, coafuri elegante și accesorii strălucitoare, atunci vei fi cu siguranță încântat de aceste jocurile de modă. De la organizarea nunților de vis, la crearea propriului avatar fashion, până la strălucirea pe covorul roșu al Hollywood-ului,…