Cum blochezi apelurile WhatsApp pe telefonul cu Android

WhatsApp este o aplicație de comunicare excelentă. Îți oferă o mulțime de setări atât pentru funcții, cât și pentru aspect.

Din păcate, una dintre funcțiile care îi lipsește în momentul de față este blocarea apelurilor, deși ar fi o metodă excelentă pentru a evita hărțuirea pe WhatsApp. Însă există câteva soluții de tip workaround. Iată așadar cum poți bloca apelurile WhatsApp pe telefonul cu Android.

Blochează contactele individual

Atunci când folosești WhatsApp în modul invizibil nu ești protejat de cineva care te hărțuiește cu apeluri. Un prim pas pe care poți să îl faci este să blochezi contactul, excluzând orice formă de comunicare. Urmează pașii aceștia:

  • Intră în WhatsApp și mergi la MeniuSettingsAccount.
  • Mergi la Privacy și selectează Blocked Contacts.
  • Apasă butonul Add Contact din dreapta sus, selectează contactul din listă și apoi validează.
  • Alternativ, îl poți bloca din fereastra de chat apăsând Meniu – More – Block.

Din păcate, aceasta este o soluție radicală, care restricționează nu doar apelurile cu respectivul contact, ci conversațiile de orice fel. Chiar și așa, tu îl poți contacta și poți avea conversații cu un utilizator blocat pe WhatsApp.

Blochează apelurile video

WhatsApp nu poate folosi camera telefonului dacă nu are permisiunea ta. În consecință, nici nu poate efectua apeluri video. Pentru a ridica permisiunea, mergi la setările telefonului, apoi la Apps, selectează WhatsApp, apasă Permissions, selectează Camera și apoi bifează Deny.

Această metodă blochează toate apelurile video, inclusiv cele inițializate de tine. Dacă vrei să restricționezi apelurile de voce, poți bloca și accesul la microfon urmând aceeași cale.

Folosește o aplicație dedicată

Aplicația GBWhatsApp este una dintre cele mai bune alternative la WhatsApp Plus. Are o sumedenie de funcții noi care nu sunt integrate în aplicația oficială.

Însă folosirea acestei aplicații este destul de riscantă. Te poți trezi cu contul de WhatsApp suspendat până la instalarea unei versiuni oficiale a aplicației. De aceea, este bine să o folosești temporar, până când situația neplăcută în care te afli ia sfârșit.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare prezentă pe toate platformele. Cu ajutorul său ții legătura cu prietenii, familia, colegii, sau cu oricine se află în lista ta de contacte. Trimiți mesaje, poze sau clipuri video și faci apeluri de voce sau video. În plus, poți efectua teleconferințe sau poți discuta cu mai multe persoane în grupuri.

  2. GBWhatsapp

    GBWhatsapp

    GBWhatsApp este o aplicație alternativă pentru comunicare pe Android. Cu ajutorul ei înlocuiești versiunea oficială a WhatsApp. Cu ea ai mult mai multe opțiuni funcționale și de personalizare, inclusiv ascunderea statusului sau blocarea apelurilor.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…