Cum blochezi apelurile WhatsApp pe telefonul cu Android

WhatsApp este o aplicație de comunicare excelentă. Îți oferă o mulțime de setări atât pentru funcții, cât și pentru aspect.

Din păcate, una dintre funcțiile care îi lipsește în momentul de față este blocarea apelurilor, deși ar fi o metodă excelentă pentru a evita hărțuirea pe WhatsApp. Însă există câteva soluții de tip workaround. Iată așadar cum poți bloca apelurile WhatsApp pe telefonul cu Android.

Blochează contactele individual

Atunci când folosești WhatsApp în modul invizibil nu ești protejat de cineva care te hărțuiește cu apeluri. Un prim pas pe care poți să îl faci este să blochezi contactul, excluzând orice formă de comunicare. Urmează pașii aceștia:

 • Intră în WhatsApp și mergi la MeniuSettingsAccount.
 • Mergi la Privacy și selectează Blocked Contacts.
 • Apasă butonul Add Contact din dreapta sus, selectează contactul din listă și apoi validează.
 • Alternativ, îl poți bloca din fereastra de chat apăsând Meniu – More – Block.

Din păcate, aceasta este o soluție radicală, care restricționează nu doar apelurile cu respectivul contact, ci conversațiile de orice fel. Chiar și așa, tu îl poți contacta și poți avea conversații cu un utilizator blocat pe WhatsApp.

Blochează apelurile video

WhatsApp nu poate folosi camera telefonului dacă nu are permisiunea ta. În consecință, nici nu poate efectua apeluri video. Pentru a ridica permisiunea, mergi la setările telefonului, apoi la Apps, selectează WhatsApp, apasă Permissions, selectează Camera și apoi bifează Deny.

Această metodă blochează toate apelurile video, inclusiv cele inițializate de tine. Dacă vrei să restricționezi apelurile de voce, poți bloca și accesul la microfon urmând aceeași cale.

Folosește o aplicație dedicată

Aplicația GBWhatsApp este una dintre cele mai bune alternative la WhatsApp Plus. Are o sumedenie de funcții noi care nu sunt integrate în aplicația oficială.

Însă folosirea acestei aplicații este destul de riscantă. Te poți trezi cu contul de WhatsApp suspendat până la instalarea unei versiuni oficiale a aplicației. De aceea, este bine să o folosești temporar, până când situația neplăcută în care te afli ia sfârșit.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare prezentă pe toate platformele. Cu ajutorul său ții legătura cu prietenii, familia, colegii, sau cu oricine se află în lista ta de contacte. Trimiți mesaje, poze sau clipuri video și faci apeluri de voce sau video. În plus, poți efectua teleconferințe sau poți discuta cu mai multe persoane în grupuri.

 2. GBWhatsapp

  GBWhatsapp

  GBWhatsApp este o aplicație alternativă pentru comunicare pe Android. Cu ajutorul ei înlocuiești versiunea oficială a WhatsApp. Cu ea ai mult mai multe opțiuni funcționale și de personalizare, inclusiv ascunderea statusului sau blocarea apelurilor.

Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram
Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram

Odată cu creșterea preocupărilor legate de confidențialitate, este esențial să înțelegi cine accesează contul tău și de pe ce dispozitiv. Creșterea securității contului de Telegram este necesară pentru ca datele și conversațiile tale să fie în siguranță. Sesiunile de autentif…

Cum raportezi pe cineva pe Telegram
Cum raportezi pe cineva pe Telegram

Telegram este un serviciu de mesagerie instant folosit de milioane de persoane în întreaga lume. Din păcate, nu toți utilizatorii au intenții bune. Dacă întâlnești pe cineva care încalcă regulile serviciului, este important să știi cum să îl raportezi. În acest articol, îți v…

Cum să dai share ecranului în WhatsApp
Cum să dai share ecranului în WhatsApp

WhatsApp a devenit un mijloc esențial de comunicare pentru miliarde de oameni la nivel global. Meta continuă să îmbunătățească constant acest serviciu pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor. Pentru a facilita ședințele de asistență tehnică și întâlnirile online, …