Cum blochezi apelurile WhatsApp pe telefonul cu Android

WhatsApp este o aplicație de comunicare excelentă. Îți oferă o mulțime de setări atât pentru funcții, cât și pentru aspect.

Din păcate, una dintre funcțiile care îi lipsește în momentul de față este blocarea apelurilor, deși ar fi o metodă excelentă pentru a evita hărțuirea pe WhatsApp. Însă există câteva soluții de tip workaround. Iată așadar cum poți bloca apelurile WhatsApp pe telefonul cu Android.

Blochează contactele individual

Atunci când folosești WhatsApp în modul invizibil nu ești protejat de cineva care te hărțuiește cu apeluri. Un prim pas pe care poți să îl faci este să blochezi contactul, excluzând orice formă de comunicare. Urmează pașii aceștia:

 • Intră în WhatsApp și mergi la MeniuSettingsAccount.
 • Mergi la Privacy și selectează Blocked Contacts.
 • Apasă butonul Add Contact din dreapta sus, selectează contactul din listă și apoi validează.
 • Alternativ, îl poți bloca din fereastra de chat apăsând Meniu – More – Block.

Din păcate, aceasta este o soluție radicală, care restricționează nu doar apelurile cu respectivul contact, ci conversațiile de orice fel. Chiar și așa, tu îl poți contacta și poți avea conversații cu un utilizator blocat pe WhatsApp.

Blochează apelurile video

WhatsApp nu poate folosi camera telefonului dacă nu are permisiunea ta. În consecință, nici nu poate efectua apeluri video. Pentru a ridica permisiunea, mergi la setările telefonului, apoi la Apps, selectează WhatsApp, apasă Permissions, selectează Camera și apoi bifează Deny.

Această metodă blochează toate apelurile video, inclusiv cele inițializate de tine. Dacă vrei să restricționezi apelurile de voce, poți bloca și accesul la microfon urmând aceeași cale.

Folosește o aplicație dedicată

Aplicația GBWhatsApp este una dintre cele mai bune alternative la WhatsApp Plus. Are o sumedenie de funcții noi care nu sunt integrate în aplicația oficială.

Însă folosirea acestei aplicații este destul de riscantă. Te poți trezi cu contul de WhatsApp suspendat până la instalarea unei versiuni oficiale a aplicației. De aceea, este bine să o folosești temporar, până când situația neplăcută în care te afli ia sfârșit.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare prezentă pe toate platformele. Cu ajutorul său ții legătura cu prietenii, familia, colegii, sau cu oricine se află în lista ta de contacte. Trimiți mesaje, poze sau clipuri video și faci apeluri de voce sau video. În plus, poți efectua teleconferințe sau poți discuta cu mai multe persoane în grupuri.

 2. GBWhatsapp

  GBWhatsapp

  GBWhatsApp este o aplicație alternativă pentru comunicare pe Android. Cu ajutorul ei înlocuiești versiunea oficială a WhatsApp. Cu ea ai mult mai multe opțiuni funcționale și de personalizare, inclusiv ascunderea statusului sau blocarea apelurilor.

Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok
Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok

TikTok este o aplicație social media care îți permite să distribui videoclipuri scurte către prieteni sau către publicul larg. Este foarte distractiv de utilizat și există o mulțime de videoclipuri grozave. Dar poate fi complicat să găsești și să organizezi videoclipurile tal…

Cum faci live streaming pe Instagram
Cum faci live streaming pe Instagram

Dacă vrei să îți crești audiența pe Instagram sau să interacționezi cu followerii, trebuie să folosești  funcția live streaming. Fie că ești la un concert, la o ieșire cu prietenii, în vacanță sau pur și simplu acasă, streamingul live este o modalitate excelentă de a ține urm…

Cum știi dacă cineva este online pe Instagram
Cum știi dacă cineva este online pe Instagram

Te-ai întrebat vreodată dacă persoana cu care vorbești pe Instagram este de fapt online? Sau, pur și simplu, îți dă cu seen sau face ghosting? Acest ghid îți va arăta cum să determini dacă cineva este online pe Instagram. Este bine să vezi cu cine ai de-a face, de la prieteni…

Cum îți descarci datele de pe TikTok
Cum îți descarci datele de pe TikTok

TikTok poate fi un instrument excelent pentru promovare sau fun, dar și o mare bătaie de cap atunci când vorbim de privacy. Ți-am făcut un tutorial cu tot ceea ce trebuie să știi despre confidențialitate și setările cele mai bune pentru a te proteja. Următorul pas este să des…