Cum folosești Telegram fără să descarci aplicația

Telegram este o aplicație care se poate folosi în orice ecosistem. Există aplicații standalone pentru Android, iOS, Mac, Windows și Linux, însă se poate folosi în orice browser.

În acest caz, Telegram folosește o formă numită Progressive Web App. Iată cum se folosește și ce funcții are.

Cum se folosește Telegram fără a fi instalat

Telegram folosită în forma Progressive Web App are o mare parte din funcțiile aplicației pentru platformele mobile. Este perfectă pentru device-urile care nu au destul spațiu de stocare sau pentru cele mai vechi, care nu beneficiază de destule resurse (procesor, RAM etc.).

Pentru a accesa aplicația web a Telegram, intră la https://web.telegram.org/k/. Instalarea ei în Chrome se face apăsând butonul de meniu al Google Chrome și apoi Install Telegram Web.

Apoi scanează codul QR din aplicația Telegram de pe Android. Îl găsești la Meniu – Settings – Devices – Link Desktop Device. Dacă vrei să te loghezi în browserul de pe telefon, apasă Log In by Phone Number, introdu numărul de telefon cu tot cu prefixul de țară și apoi introdu codul de confirmare primit prin SMS.

Iată câteva dintre funcțiile utile ale Telegram disponibile:

  • Folosește contul propriu.
  • Trimite mesaje formatate.
  • Trimite fișiere și poze.
  • Trimite mesaje vocale.
  • Folosește stickere și emoji.

Printre opțiunile indisponibile în aplicația web se numără  crearea unui cont nou, folosirea chatului secret, trimiterea de GIF-uri animate printr-un bot de Telegram, trimiterea de stickere animate, mesajele programate sau silențioase, trimiterea locației, a sondajelor, a contactelor sau a clipurilor video, personalizarea interfeței.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram este o aplicație de comunicare disponibilă în toate sistemele de operare comune sau în web browser. Trimite mesaje, poze și clipuri video prietenilor sau fă apeluri audio și video sau de grup. Poți trimite notificări pe canale pe care le poți customiza după cum dorești.

Cum să citești mesajele din Telegram fără a fi văzut

Ai vrut vreodată să citești un mesaj de pe Telegram fără ca expeditorul să știe că l-ai văzut? Poate ești ocupat și nu ai timp să răspunzi sau vrei doar să eviți o conversație neplăcută. Indiferent de motiv, Telegram a introdus o funcție care îți permite să faci exact acest l…

Cum să elimini Threads de la profilul de Instagram

Instagram Threads și-a făcut debutul în lumea rețelelor sociale, înregistrând 30 de milioane de înregistrări în primele 24 de ore. Utilizatorii care folosesc Threads vor observa ulterior un link în biografia lor de pe Instagram. Numărul din link este un indicator al numărului…

Cum să dezactivezi statusul Activ pe TikTok

Dacă te-ai întrebat vreodată dacă poți vedea statusul de activitate al altor persoane pe TikTok, răspunsul este da, dar doar dacă ești de acord ca și alții să îl vadă pe al tău. Funcția de status de activitate pe TikTok a fost introdusă în 2022, așa că unii utilizatori nu ști…

Cum transferi fotografiile din Google Photos în iCloud

Fie că ești un utilizator fidel al produselor Apple, fie că ai făcut recent comutarea de la un dispozitiv Android la unul iOS, s-ar putea să dorești să transferi fotografiile și videoclipurile tale din Google Photos în iCloud.  Dacă nu vrei să folosești servicii terțe de stoc…