Cele mai bune aplicații cameră foto cu efecte de înfrumusețare pentru Android pe care să le descarci

Dacă ai avut vreodată curiozitatea să vezi cum ți-ar sta machiată într-un anumit fel sau să încerci nuanțe noi, trebuie să știi că există soluții.

O aplicație de cameră foto gratuită cu care să aplici efecte și filtre personalizabile este ceea ce îți trebuie. De aceea, în cele ce urmează îți prezentăm șase aplicații cameră foto cu efecte de înfrumusețare pentru Android.

  1. YouCam Makeup -Makeover Studio

    YouCam Makeup -Makeover Studio

    YouCam Makeup -Makeover Studio este o aplicație de fotografie pentru Android care poate egala un studio de machiaj în mediul virtual. Editează machiajul, culoarea tenului și chiar coafura direct pe telefonul cu Android. Încearcă un nou look fără a fi nevoie să pierzi ore în șir în fața oglinzii.

  2. Camera360 Ultimate

    Camera360 Ultimate

    Camera360 Ultimate este o aplicație de efecte poze pentru Android. Fă-ți un selfie și aplică filtre rapid pentru a testa un nou look. Pe lângă efectele și filtrele de înfrumusețare include și stickere precum și alte elemente. Din aplicație poți posta direct pe social media.

  3. Retrica - Selfie, Sticker, GIF

    Retrica – Selfie, Sticker, GIF

    Retrica – Selfie, Sticker, GIF este un editor de poze pentru Android care îți oferă toate elementele de care ai nevoie pentru schimbarea look-ului. Alege dintre cele peste 80 de filtre și instrumente de colaj aranjate pe categorii pentru un acces mai facil și pentru editare on the go.

  4. BeautyCam

    BeautyCam

    BeautyCam este aplicația Android necesară pentru realizarea selfie-ului perfect. Editează o poză imediat ce ai făcut-o și postează pe rețelele social media. Optimizează fotografiile cu luminozitate, retușuri generale sau înlocuirea zonelor nedorite.

  5. B612 - Selfie with the heart

    B612 – Selfie with the heart

    B612 – Selfie with the heart este o aplicație de aparat foto pentru Android. Pe lângă selfie-ul clasic pe care îl poți edita cu o mulțime de instrumente, poți realiza portrete video, poți adăuga rame sau stickere și poți adăuga filtre AR. Totul dintr-o interfață simplă și intuitivă.

  6. Pixl - Face Tune Selfie Editor & Blemish Remover

    Pixl – Face Tune Selfie Editor & Blemish Remover

    Pixl – Face Tune Selfie Editor & Blemish Remover este aplicația care te ajută să pui machiaj virtual pe orice poză. Editează un selfie eliminând coșuri, puncte negre și riduri, albește dinții, transformă ochii roșii în culoarea lor naturală. Poți alege între optimizarea automată și cea manuală, pentru un nivel custom al îmbunătățirii.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…