Cele mai bune jocuri solitaire pentru Android pe care să le descarci

Pentru combaterea plictiselii, jocul de solitaire este alegerea perfectă. Fiecare nivel se termină repede, nu ai nevoie să salvezi însă îți vor fi păstrate scorul și stats-urile. Iată, așadar, cele mai bune cinci jocuri solitaire pentru telefonul cu Android.

  1. 250+ Solitaire Collection

    250+ Solitaire Collection

    250+ Solitaire Collection este o colecție de jocuri Android din categoria solitaire. Include numeroase variante, unele clasice, altele mai puțin cunoscute ca Pyramid Solitaire sau Canfield, precum și unele iterații cu totul noi. Fiecare joc are o descriere și un demo pentru a te obișnui cu regulile.

  2. Solitaire - Classic Card Game, Klondike & Patience

    Solitaire – Classic Card Game, Klondike & Patience

    Solitaire – Classic Card Game, Klondike & Patience este un joc Klondike Solitaire pentru Android. Ideal pentru atunci când ai de așteptat sau de pierdut vremea, acesta urmează regulile clasice, single player și realizarea unei suite pe culori alternative, de la K la A.

  3. Microsoft Solitaire Collection

    Microsoft Solitaire Collection

    Microsoft Solitaire Collection este o suită de jocuri solitaire pentru Android. Aceasta include cinci variante: Spider Solitaire, Free Cell, TriPeaks, Pyramid și Klondike. Mută cărțile pe fiecare coloană ordonându-le descrescător și alternând culorile pentru a termina jocul.

  4. Yukon Gold Solitaire

    Yukon Gold Solitaire

    Yukon Gold Solitaire este un joc Android care cere răbdare, însă formatul său redus este excelent pentru tabletă și telefon. Nu are reclame, nu cere permisiuni speciale, nu are elemente ce trebuie cumpărate și nu cere conexiune la internet. Peste 20 de versiuni ale jocului sunt disponibile.

  5. FreeCell Solitaire

    FreeCell Solitaire

    FreeCell Solitaire este un joc solitaire pentru Android. Jocul este o variație care include patru spații libere în plus în care să plasezi cărțile pentru o mai bună aranjare. Ți se oferă un tutorial pas cu pas, jocul este salvat atunci când ieși din aplicație, ai hint-uri și anulări nelimitate iar scorul și recordul personal se salvează.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…