Cum ștergi fundalul fotografiilor cu ajutorul Telegram

Inteligența artificială își face simțită prezența tot mai mult în viața noastră. Una dintre aplicațiile foarte răspândite ale acesteia o reprezintă editarea imaginilor.

Din fericire, în unele situații nu este nevoie să mai folosești aplicații Android pentru editarea fotografiilor. Trebuie doar să trimiți o imagine și aceasta se va întoarce editată. În cele ce urmează, îți vom arăta cum ștergi fundalul fotografiilor folosind Telegram direct pe telefonul cu Android.

Editează fotografiile cu ajutorul unui bot în Telegram

Boții de Telegram sunt aplicații care rulează direct pentru a automatiza procese sau a limita interacțiunea umană. Unii boți folosesc inteligența artificială pentru a rezolva aceste taskuri.

Pentru a elimina fundalul unei imagini, un bot cu care se poate lucra bine este AI Background Remover. Folosește-l în felul următor:

  • Intră pe Telegram.
  • Apasă pe simbolul de căutare de sus.
  • Scrie numele botului: AI Background Remover.
  • În fereastra de chat deschisă apasă Start.
  • Apasă simbolul de atașament de jos și selectează fotografia apoi apasă Send.
  • Așteaptă câteva secunde pentru a primi rezultatul.

Trebuie să ții cont de faptul că, fiind un proces complet automatizat, este posibil ca rezultatele să nu fie pe măsura așteptărilor tale. Spre exemplu, dacă subiectul fotografiei este blurat, poza este mișcată sau același subiect are o culoare foarte apropiată de cea de fundal, este foarte probabil ca imaginea rezultată să fie inexactă.

De asemenea, botul îți oferă doar o editare foto pe zi. Însă vestea bună este că, dacă optezi pentru versiunea plătită, nu vei mai avea această limită. În plus, calitatea pozelor va fi mult mai bună. Boții cu inteligență artificială reprezintă încă una din funcțiile utile ale Telegram care nu se găsesc pe WhatsApp.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație Android alternativă sigură la WhatsApp. Te ajută să ții legătura cu cei dragi sau cu colegii, putând trimite mesaje, imagini, video sau fișiere. De asemenea, suportă apeluri de grup și mesaje vocale. Pentru ușurarea operării, pe Telegram se pot folosi boți care automatizează procese.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…