Cele mai bune jocuri de acțiune pentru Android

Jocurile de acțiune sunt populare pe orice platformă. Fie că vorbim de jocuri de aventură sau shootere, un joc de acțiune îți pune sângele în mișcare și îți testează voința și reflexele. În cele ce urmează îți vom prezenta șase jocuri de acțiune pentru Android excelente cu care să îți petreci timpul liber.

 1. Apex Legends Mobile

  Apex Legends Mobile

  Apex Legends Mobile este un joc cu super eroi pentru Android. Luptă cu inamicii fie singur, fie în echipă. Terenul de luptă este un battle royale, în care poate fi doar un singur învingător din șaizeci de participanți. Dezvoltă-ți o strategie unică pentru a rămâne singurul supraviețuitor.

 2. DOOM

  DOOM

  Doom este un joc de acțiune pentru Android. Un clasic al jocurilor pentru PC, acesta a migrat și pe platforma Android unde adună atât nostalgici cât și noi fani. Acțiunea este rapidă, personajul principal omoară demoni în first person însă pericolele pândesc la tot pasul.

 3. Call of Duty®: Mobile - Garena

  Call of Duty®: Mobile – Garena

  Call of Duty®: Mobile – Garena este un joc first person shooter pentru Android inspirat din celebra serie pentru PC și PlayStation. Construiește-ți echipa, personalizează armele și intră în luptă. Se poate juca în sistem hartă cu bombă sau battle royale.

 4. Dead Cells

  Dead Cells

  Dead Cells este un joc platformă pentru Android în care explorezi un castel de pe o insulă. Însă mereu se schimbă ceva. La fiecare respawn poți alege o cale care se potrivește cel mai bine felului în care ți-ai construit eroul iar progresia jocului este nonlineară.

 5. Streets of Rage Classic

  Streets of Rage Classic

  Streets of Rage Classic este un joc cu lupte pentru Android. Înarmează-te cu sticle sparte, cuțite sau țevi și învinge cei opt bătăuși care terorizează străzile. Joc clasic al SEGA migrat pe Android, Streets of Rage îți oferă trei personaje cu care poți juca atât single player cât și multiplayer în aceeași rețea Wi-Fi.

 6. Xenowerk

  Xenowerk

  Xenowerk – sau cum să lupți cu mutanți rezultați din experimente științifice eșuate. În acest joc Android cu monștri trebuie să cobori în abisuri pentru a explora niveluri complicate. Misiunea ta este să elimini atât toți monștrii, cât și toate cuiburile care îi generează pe aceștia.

Cele mai bune jocuri de acțiune pentru Android
Cele mai bune jocuri de acțiune pentru Android

Jocurile de acțiune sunt populare pe orice platformă. Fie că vorbim de jocuri de aventură sau shootere, un joc de acțiune îți pune sângele în mișcare și îți testează voința și reflexele. În cele ce urmează îți vom prezenta șase jocuri de acțiune pentru Android excelente cu ca…

Cum dezactivezi notificările pentru reacțiile pe WhatsApp
Cum dezactivezi notificările pentru reacțiile pe WhatsApp

Reacțiile pe WhatsApp au fost implementate recent. Fiind un update cerut de multă vreme de către utilizatori, mulți dintre ei tind să abuzeze de noua funcție. În acest caz, notificările pot fi enervante. În cele ce urmează, îți vom arăta cum să faci pentru a dezactiva notific…

Cele mai bune de aplicații de cloud gaming pentru Android
Cele mai bune de aplicații de cloud gaming pentru Android

Tuturor ne plac jocurile video. Însă câteodată bugetul personal nu poate face față costurilor tot mai ridicate ale device-urilor necesare pentru rularea jocurilor noi. Dacă te afli într-o astfel de situație, poți apela la un serviciu de cloud gaming pentru a rula jocuri pe An…