Cum dai reacție rapidă la Instagram Story

Rețeaua socială Instagram a introdus o opțiune pentru reacție rapidă la Instagram story. În cele ce urmează, îți vom arăta trei feluri în care reacționezi la story-urile de pe Instagram. În acest fel, căsuța de mesaje de pe Instagram nu va mai fi aglomerată cu notificări asupra like-urilor primite.

Reacție rapidă la un story pe Instagram

Pentru a reacționa rapid la un story pe Instagram, este suficient să apeși butonul de like de lângă caseta de mesaj din josul story-ului. Acest like se va păstra și dacă story-ul este transferat la Instagram Highlights.

Userul sau pagina care a postat story-ul va putea vedea like-ul dat de tine însă nu va primi notificare pentru acesta în DM. Aceasta este metoda cea mai simplă pentru a da reacție rapidă.

Like-urile date la stories nu pot fi văzute decât de cel ce a postat și nu va fi nevoie să îl ștergi precum like-urile vechi de pe Instagram.

Reacționează la story cu sticker, cu avatar sau cu mesaj

Cu această metodă poți reacționa la story însă va fi trimisă o notificare în DM-ul celui care a postat. Apasă pe caseta de mesaj din josul story-ului (sau dă swipe up) și pe ecran îți vor apărea stickerele cu care poți reacționa: haha, wow, love sad, aplauze sau fire.

În celălalt tab al meniului nou apărut poți reacționa folosind avatarul tău de pe Instagram. Semnificațiile reacțiilor avatarului sunt ca și cele folosite de stickere, însă modul va fi mult mai personal.

În cele din urmă, dacă aceste simboluri nu sunt de ajuns, poți scrie un mesaj direct celui care a postat. Acesta va intra în caseta de DM ca un reply la story. Va putea fi văzut, se va putea răspunde la el sau se va putea reacționa.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea social media prezentă pe Android, iOS sau direct în browser. Cu ajutorul ei distribui către prieteni imagini sau clipuri video sub formă de postare, story sau reel. Creează conținut unic care să îți aducă aprecieri și urmăritori noi, editează-l cu instrumentele din aplicație și apoi postează.

Ce este Instagram Map și cum se folosește
Ce este Instagram Map și cum se folosește

Instagram a implementat o nouă opțiune pentru aplicația sa de Android. Harta pentru Instagram este acum interactivă. Pe ea se pot căuta locațiile populare sau se pot explora categorii specifice precum restaurante sau cafenele. Funcționează inclusiv cu hashtags. Ce sunt Instag…

Cum transferi conversațiile WhatsApp de pe Android pe iOS
Cum transferi conversațiile WhatsApp de pe Android pe iOS

Trecerea de la Android la iOS și viceversa nu mai înseamnă pierderea conversațiilor. WhatsApp a anunțat că acum se pot transfera conversații între ambele platforme cu ușurință. În cele ce urmează îți vom arăta cum transferi conversațiile WhatsApp de pe telefonul cu Android pe…

Cum dai reacție rapidă la Instagram Story
Cum dai reacție rapidă la Instagram Story

Rețeaua socială Instagram a introdus o opțiune pentru reacție rapidă la Instagram story. În cele ce urmează, îți vom arăta trei feluri în care reacționezi la story-urile de pe Instagram. În acest fel, căsuța de mesaje de pe Instagram nu va mai fi aglomerată cu notificări asup…

Cum schimbi pictograma WhatsApp pe telefonul cu Android
Cum schimbi pictograma WhatsApp pe telefonul cu Android

Android este un sistem de operare care poate fi personalizat cu ușurință. Este posibil să schimbi pictogramele sau numele aplicațiilor și să le ascunzi sau să le pui în meniuri secrete. În cele ce urmează, îți vom arăta cum să schimbi pictograma WhatsApp pe telefonul cu Andro…

Cum se șterg like-urile vechi de pe Instagram
Cum se șterg like-urile vechi de pe Instagram

Dacă ești un utilizator vechi de Instagram, este posibil să fi dat multe like-uri pe care acum le regreți. Dacă vrei să ștergi toate like-urile date pe Instagram, îți arătăm în cele ce urmează cum faci acest lucru. Metoda este foarte bună mai ales când vrei să îți reduci ampr…