Cele mai bune jocuri de aventură pentru Android pe care să le descarci

Scapă pentru o vreme din rutină. Intră într-o lume fantastică, în care rezolvi mistere, elimini monștri și salvezi tărâmul. Totul prezentat sub formă de poveste în care tu ești personajul principal.

Iată câteva motive pentru care să descarci un joc de aventură pentru Android.

  1. Alien: The Isolation

    Alien: The Isolation

    Alien: The Isolation este un joc cu extratereștri pentru Android bazat pe seria clasică de filme Alien. În acest joc ești fiica protagonistei Ellen Ripley,  Amanda, care se alătură unei echipe plecate în căutarea acesteia. Nu doar Aliens și facehuggers sunt inamici în acest joc. Ai grijă, prietenii te pot trăda oricând!

  2. Jungle Adventures 2

    Jungle Adventures 2

    Jungle Adventures 2 este un joc de aventură pentru Android. Recuperează fructele furate de un magician care își dorește să devină nemuritor, însă cu prețul transformării tărâmului într-o zonă aridă. Sari, înoată, aruncă pietre și planează.

  3. Crashlands

    Crashlands

    Crashlands este un joc quest pentru Android. Ești naufragiat pe o planetă și nimerești într-un complot pentru dominarea lumii. Învață tehnici noi de la populația pe care o întâlnești, fă-ți prieteni, adună basmele și înțelepciunea nativilor și învinge-ți oponenții.

  4. Swordigo

    Swordigo

    Swordingo este un joc de acțiune pentru Android. Sari, aleargă și taie tot ce îți iese în cale. Provocările sunt numeroase și din ce în ce mai grele. Cu experiența acumulată faci level up, câștigând noi abilități cu care să îți învingi adversarii. Învață magie și găsește arme puternice.

  5. Dead Cells

    Dead Cells

    Dead Cells este un joc pentru Android cu elemente de acțiune, aventură și magie. Explorează un castel de pe o insulă bântuită pentru a afla ce s-a întâmplat. Găsește și utilizează armele potrivite împotriva unui număr mare de oponenți. Fii pregătit pentru boss battles, sunt foarte grele și nu întotdeauna vei reuși să le termini din prima.

  6. Mirrors of Albion

    Mirrors of Albion

    Mirrors of Albion este un joc cu obiecte ascunse pentru Android. Găsește obiectele pierdute plasate în seturi din epoca victoriană și inspirate de scrierile lui Lewis Caroll. Ai de rezolvat questuri prin care o împiedici pe Regina de Inimă Roșie să își ducă planurile malefice la îndeplinire. Fă-ți prieteni, vei avea nevoie de ei.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…