Cele mai bune jocuri de aventură pentru Android pe care să le descarci

Scapă pentru o vreme din rutină. Intră într-o lume fantastică, în care rezolvi mistere, elimini monștri și salvezi tărâmul. Totul prezentat sub formă de poveste în care tu ești personajul principal.

Iată câteva motive pentru care să descarci un joc de aventură pentru Android.

 1. Alien: The Isolation

  Alien: The Isolation

  Alien: The Isolation este un joc cu extratereștri pentru Android bazat pe seria clasică de filme Alien. În acest joc ești fiica protagonistei Ellen Ripley,  Amanda, care se alătură unei echipe plecate în căutarea acesteia. Nu doar Aliens și facehuggers sunt inamici în acest joc. Ai grijă, prietenii te pot trăda oricând!

 2. Jungle Adventures 2

  Jungle Adventures 2

  Jungle Adventures 2 este un joc de aventură pentru Android. Recuperează fructele furate de un magician care își dorește să devină nemuritor, însă cu prețul transformării tărâmului într-o zonă aridă. Sari, înoată, aruncă pietre și planează.

 3. Crashlands

  Crashlands

  Crashlands este un joc quest pentru Android. Ești naufragiat pe o planetă și nimerești într-un complot pentru dominarea lumii. Învață tehnici noi de la populația pe care o întâlnești, fă-ți prieteni, adună basmele și înțelepciunea nativilor și învinge-ți oponenții.

 4. Swordigo

  Swordigo

  Swordingo este un joc de acțiune pentru Android. Sari, aleargă și taie tot ce îți iese în cale. Provocările sunt numeroase și din ce în ce mai grele. Cu experiența acumulată faci level up, câștigând noi abilități cu care să îți învingi adversarii. Învață magie și găsește arme puternice.

 5. Dead Cells

  Dead Cells

  Dead Cells este un joc pentru Android cu elemente de acțiune, aventură și magie. Explorează un castel de pe o insulă bântuită pentru a afla ce s-a întâmplat. Găsește și utilizează armele potrivite împotriva unui număr mare de oponenți. Fii pregătit pentru boss battles, sunt foarte grele și nu întotdeauna vei reuși să le termini din prima.

 6. Mirrors of Albion

  Mirrors of Albion

  Mirrors of Albion este un joc cu obiecte ascunse pentru Android. Găsește obiectele pierdute plasate în seturi din epoca victoriană și inspirate de scrierile lui Lewis Caroll. Ai de rezolvat questuri prin care o împiedici pe Regina de Inimă Roșie să își ducă planurile malefice la îndeplinire. Fă-ți prieteni, vei avea nevoie de ei.

Cele mai bune jocuri de acțiune pentru Android
Cele mai bune jocuri de acțiune pentru Android

Jocurile de acțiune sunt populare pe orice platformă. Fie că vorbim de jocuri de aventură sau shootere, un joc de acțiune îți pune sângele în mișcare și îți testează voința și reflexele. În cele ce urmează îți vom prezenta șase jocuri de acțiune pentru Android excelente cu ca…

Cum dezactivezi notificările pentru reacțiile pe WhatsApp
Cum dezactivezi notificările pentru reacțiile pe WhatsApp

Reacțiile pe WhatsApp au fost implementate recent. Fiind un update cerut de multă vreme de către utilizatori, mulți dintre ei tind să abuzeze de noua funcție. În acest caz, notificările pot fi enervante. În cele ce urmează, îți vom arăta cum să faci pentru a dezactiva notific…

Cele mai bune de aplicații de cloud gaming pentru Android
Cele mai bune de aplicații de cloud gaming pentru Android

Tuturor ne plac jocurile video. Însă câteodată bugetul personal nu poate face față costurilor tot mai ridicate ale device-urilor necesare pentru rularea jocurilor noi. Dacă te afli într-o astfel de situație, poți apela la un serviciu de cloud gaming pentru a rula jocuri pe An…