Cum schimbi pictograma WhatsApp pe telefonul cu Android

Android este un sistem de operare care poate fi personalizat cu ușurință. Este posibil să schimbi pictogramele sau numele aplicațiilor și să le ascunzi sau să le pui în meniuri secrete.

În cele ce urmează, îți vom arăta cum să schimbi pictograma WhatsApp pe telefonul cu Android. O imagine nouă, funny, sau una care va ascunde aplicația sub o altă denumire. Alegerea e a ta.

Schimbă iconița WhatsApp cu ajutorul unui launcher

Pentru a schimba pictograma unei aplicații, ai nevoie de un launcher pentru Android. Launcherul este o aplicație care te ajută atât să schimbi caracteristicile vizuale ale interfeței Android, precum și să îmbunătățești consumul de baterie.

Pentru a schimba iconița WhatsApp trebuie să descarci și să instalezi un launcher. Noi am ales Nova Launcher deoarece îți permite un grad mai mare de personalizare al telefonului, te ajută să economisești bateria și îți oferă posibilitatea să ascunzi aplicații pe Android.

După ce ai instalat Nova Launcher, intră în aplicație și fă scroll în jos până la secțiunea de pictograme. De acolo alege forma și mărimea pe care o dorești pentru WhatsApp și apoi salvează noile setări.

Schimbă aspectul iconiței WhatsApp cu ajutorul unei noi teme sau al unui set de pictograme

O altă metodă de a schimba aspectul iconiței WhatsApp este să descarci un icon pack. Acestea se pot folosi doar cu ajutorul unui launcher, deci va fi bine să instalezi Nova Launcher sau pe oricare altul care îți oferă această posibilitate. Descarcă un icon pack, deschide-l, alege launcherul instalat și apoi alege setul de pictograme dorite.

Iconița pentru WhatsApp se poate schimba și atunci când instalezi o temă pentru Android care îți oferă această opțiune. Însă aici posibilitățile de personalizare sunt limitate, în funcție de seturile de iconițe oferite de acea temă. Va trebui să cauți una care are un set de pictograme care îți convine.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare pentru Android. Cu ea poți trimite mesaje text, voce, imagini, video și fișiere sau poți face apeluri audio și video. În grupuri poți comunica cu cei cu care ai aceleași interese iar în curând vor fi disponibile WhatsApp Communities, supergrupuri pentru WhatsApp care vor îngloba mai multe grupuri.

Ce este Instagram Map și cum se folosește
Ce este Instagram Map și cum se folosește

Instagram a implementat o nouă opțiune pentru aplicația sa de Android. Harta pentru Instagram este acum interactivă. Pe ea se pot căuta locațiile populare sau se pot explora categorii specifice precum restaurante sau cafenele. Funcționează inclusiv cu hashtags. Ce sunt Instag…

Cum transferi conversațiile WhatsApp de pe Android pe iOS
Cum transferi conversațiile WhatsApp de pe Android pe iOS

Trecerea de la Android la iOS și viceversa nu mai înseamnă pierderea conversațiilor. WhatsApp a anunțat că acum se pot transfera conversații între ambele platforme cu ușurință. În cele ce urmează îți vom arăta cum transferi conversațiile WhatsApp de pe telefonul cu Android pe…

Cum dai reacție rapidă la Instagram Story
Cum dai reacție rapidă la Instagram Story

Rețeaua socială Instagram a introdus o opțiune pentru reacție rapidă la Instagram story. În cele ce urmează, îți vom arăta trei feluri în care reacționezi la story-urile de pe Instagram. În acest fel, căsuța de mesaje de pe Instagram nu va mai fi aglomerată cu notificări asup…

Cum schimbi pictograma WhatsApp pe telefonul cu Android
Cum schimbi pictograma WhatsApp pe telefonul cu Android

Android este un sistem de operare care poate fi personalizat cu ușurință. Este posibil să schimbi pictogramele sau numele aplicațiilor și să le ascunzi sau să le pui în meniuri secrete. În cele ce urmează, îți vom arăta cum să schimbi pictograma WhatsApp pe telefonul cu Andro…

Cum se șterg like-urile vechi de pe Instagram
Cum se șterg like-urile vechi de pe Instagram

Dacă ești un utilizator vechi de Instagram, este posibil să fi dat multe like-uri pe care acum le regreți. Dacă vrei să ștergi toate like-urile date pe Instagram, îți arătăm în cele ce urmează cum faci acest lucru. Metoda este foarte bună mai ales când vrei să îți reduci ampr…