Cele mai bune aplicații pentru citit manga pe telefonul cu Android

Dacă ești un cititor avid de benzi desenate japoneze, trebuie să ai tot timpul una la îndemână. De aceea, îți prezentăm cinci aplicații Android pentru citit manga pe telefon.

Vei putea citi în metrou sau în autobuz, în pauză sau înainte să adormi. Oricând ai nevoie de un răgaz pentru activitatea ta preferată, accesează-ți benzile desenate și bucură-te de ele.

 1. MANGA Plus by SHUEISHA

  MANGA Plus by SHUEISHA

  MANGA Plus by SHUEISHA este o aplicație Android cu benzi desenate manga. Urmărește-ți benzile desenate manga preferate sau descoperă unele noi. Aplicația îți pune la dispoziție noile numere în același timp cu lansarea din Japonia.

 2. Crunchyroll Manga

  Crunchyroll Manga

  Crunchyroll Manga este o aplicație de benzi desenate care îți aduce cele mai noi manga din Japonia. Ai acces la cele mai noi ediții precum și la colecții întregi, accesul este nelimitat iar tu poți derula fiecare panel în parte atunci când citești.

 3. WebComics

  WebComics

  WebComics este o aplicație pentru iubitorii diferitelor genuri de benzi desenate. Caută manga, benzi desenate sau graphic novels după titlu, gen sau autor. Aplicația are funcții precum autoplay sau sugestii în funcție de activitate.

 4. Manga Box: Manga App

  Manga Box: Manga App

  Manga Box: Manga App este aplicația în care găsești colecții întregi de benzi desenate. Acestea pot fi descărcate gratuit și sunt oricând la dispoziția ta, iar toate materialele sunt originale în acest comic reader.

 5. Mangamo

  Mangamo

  În Mangamo vei găsi colecții de manga pentru orice gust, precum Knights of Sidonia, Attack on Titan, Space Brothers sau Fairy Tail. Dacă ești fanul unui gen anume, poți căuta doar printre titlurile acelui gen. Este ușor de folosit, are controale intuitive care nu împiedică cititul și are trei metode diferite de zoom in.

Cum folosești WhatsApp în modul invizibil
Cum folosești WhatsApp în modul invizibil

WhatsApp poate fi un instrument foarte bun de comunicare. O lume întreagă îl apreciază și îl folosește. Cu toate acestea poate fi o adevărată bătaie de cap când te vede cineva online și te asaltează cu mesaje. De aceea, este bine să faci câteva setări pentru a-ți asigura conf…

Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram
Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de poze și clipuri video. Însă mulți utilizatori tind să fie foarte sâcâitori și te deranjează cu dm-uri și cereri dacă te văd online. Dacă alegi să îți ascunzi statusul pe Instagram, nimeni nu va mai vedea atunci c…